≫ 

Kijina majka o ćerkinim emocijama prema bivšem mužu: "Ona Slobu i dalje voli, vidim po njoj"

- Mora godinu dana da prođe, kod nje prolazi već tri... Zamisli koja je to ljubav bila - rekla je Nadica

Sloba Radanović Kija Kockar

Foto: Nikola Tomić, ATA images

Sanja Stanković rekla je da misli da Kristina Kija Kockar i dalje voli bivšeg muža Slobodana Radanovića, a Kijina majka Nadica Zeljković istakla je da deli mišljenje sa Stankovićevom i da vidi emocije kod svoje ćerke.

Nadica i Sanja pričale su o Kiji, a onda su se dotakle njenog odnosa sa bivšim mužem, a bile su saglasne da Kristina i sada, tri godine posle razvoda, ima emocije prema Slobodanu.

- Imala sam neki predosećaj da je nesrećna, ali nisam mogla da dokažem... Shvatila sam da je ona bila duboko nesrećna sa njim. Nema smisla da on nju nije slušao, slušao ju je, nego što je ona u njega ulagala nade da će imati dobar brak, da će on raditi... - rekla je Kijina majka.

- Ne može ona meni da bude kriva, što je ona njega izabrala, pa kao on nama naudio... Mora godinu dana da prođe, kod nje prolazi već tri... Zamisli koja je to ljubav bila - ispričala je Nadica.

- Ona njega i dalje voli, to je moje mišljenje. Nije ona meni nikad to rekla, ali moje mišjenje je da ona njega i dalje voli - rekla je Sanja.

Nadica je potvrdila da deli mišljenje sa Stankovićevom i objasnila kako ona vidi tu ljubav koju Kija oseća prema Radanoviću.

- Jeste, vidim po njoj. Nema tu ona onu neku ljubav da bi ona sad nastavila tu nešto... Mislim da su trebali da nastave i da jednostavno sami raščiste - rekla je Kijina majka.

- Ne može, previše toga se desilo između njih i kada bi nastavili u prvoj svađi ima sve da se spomene šta se desilo. Kad pukne jendom čaša, ne možeš više da je sastaviš - dodala je Sanja.

- Znam, ne bih ja to njoj ni preporučila, nisam joj to nikada rekla... - objasnila je Nadica.

Razgovor Sanje i Nadice o Kiji i Slobi pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Vuk Mob poručio Kiji da ga ne vuče za jezik, ponovo zaratio sa Nadicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • O da...

    25. oktobar 2020 | 12:27

    Ona pati zato sto vise nikada nece moci da nadje takvu budalu,koja ce pristati da bude njena marioneta,da radi sta ona kaze,sa peva sta ona kaze,da snima spotove kako ona kaze.. ni malo mi nije simpatican onaj nabildovani ali ako cemo posteno,spasio se bede nesrecnik.

  • Djordje

    25. oktobar 2020 | 12:14

    Orden mu dajte koga je trpeo 5 duuuugih godina .Ne zna se koja je ludja majka ili cerka !

  • Jole

    25. oktobar 2020 | 12:08

    E Nadice zeno dogovori se sa sobom da li ti je cerka ikada bila srecna ? Nesrecna sa Slobom ,nesrecna posle Slobe ,,,,nesrecna je izgleda sama sa sobom !!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA