Ovo niste znali o njemu: Evo koje je pravo ime Kristijana Golubovića

Njegovo pravo ime se u medijima ne pominje poslednjih 30 godina, već ga svi zovu "Kristijan"

  • 5
Kristijan Golubović Kristijan Golubovic, Foto: Instagram/kristijan.krile_official

Kristijan Golubović je javnosti poznat kao žestoki momak devedesetih godina, a trenutno je učesnik rijaliti programa "Zadruga 4".

On je svoju kriminalnu prošlost izgradio još osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, a iako je u javnosti prisutan toliko dugo, malo ko zna njegovo pravo ime.

Naime, Golubović je rođen 1969. u Minhenu i pravo ime mu je Aleksandar, dok mu je srednje ime Kristijan, koje je, kako se priča, dobio po njegovoj sestri Kristini koja se rodila iste godine kao i on, samo u januaru.

Podsetimo, žestoki momak je trenutno učesnik aktuelne sezone Zadruge, a za samo nešto više od mesec dan , koliko i boravi u rijalitiju, Golubović je uspeo da napravi ozbiljan skandal.

On je u živom programu, ubistvom zapretio svojoj nekadašnjoj prijateljici Staniji, ukoliko mu ne bude uputila izvinjenje jer je pomenula njegovu ćerku i ženu.

Dobrojevićeva je odmah reagovala i prijavila Kristijana, zbog čega je on pre nekoliko dana izveden iz rijalitija i odveden u tužilaštvo u Rumi, kako bi dao svoju izjavu i otkrio zbog čega je zapravo to uradio.

Video: Skandalozne pretnje Kristijana Golubovića: Zaklinjem se, ubiću Staniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA