≫ 

Đoganijeva u restoranu saznala da je trudna, a Anabela predoseća pol bebe: "Zvaće me baka Bela"

- Rekla sam joj da mi kasni, ona me je ubedila da uradim test, ja sam uradila tad u restoranu sa majkom i test je bio pozitivan - rekla je Luna

  • 25
Luna Đogani Anabela Atijas

Foto: ATA Images

Luna Đogani čeka dete sa verenikom Markom Miljkovićem, a otkrila je da je test za trudnoću radila u jednom restoranu, kada je bila na ručku sa majkom Anabelom Atijas.

- Osećala sam da sam trudna, ali sam se plašila tog testa. Prošlo je tačno 11 dana od kad nisam dobila ciklus, mama mi je rekla: "Kako bi volela da rodiš bebu". Mi smo pre toga rešile sve, pričale smo, a ona je samo to promenila - rekla je Luna.

- Rekla sam joj da mi kasni, ona me je ubedila da uradim test, ja sam uradila tad u restoranu sa majkom i test je bio pozitivan. Odmah sam otrčala kući. Ona je tad bila sa mnom, počela da plače, a ja sam bila zbunjena. Rekla mi je da će biti dečak - ispričala je Đoganijeva.

Lunina majka istakla je da je osetila da je njena naslednica u drugom stanju, a naglasila je da bi volela da je unuče zove baka, a ne baba.

- Osećala sam da je trudna! Nismo se videle neko vreme i kad sam je videla zagrlila sam je preko stomaka i rekla: "Kad ćeš da mi rodiš bebu?". Ona je bila u šoku, a ja sam već dnaima osećala prisustvo nečega nevidljivog, neke sile i stalno se vidim sa nekom bebom... - rekla je Anabela.

- Ja bih volela da me zovu baka, jer ću biti ponosna baka, žao mi je što još ne mogu da budem baba, to mi je nekako starica. Baka je predivan status koji ti život dodeli. Uživaću da me tako zove, može da me zove baka Bela - ispričala je pevačica u pomenutoj emisiji.

- Već kažem da je to bakin šampion. Predivan je osećaj, neću da krijem sreću, ali neću ni da previše pokazujem, to ću kad bude došla beba na svet, kad se bude slavilo - zaključila je Anabela.

Video: Nina počela da plače kad joj je Luna saopštila da je trudna

(Telegraf.rs)"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    25. oktobar 2020 | 15:46

    Uradila u restoranu test?Fujjj e to govori ovasoj higijeni i ponasanji fujjjj

  • Др

    25. oktobar 2020 | 16:50

    Јбт, ко ће наредних девет месеци да преживи Ђогаје!?

  • Za sve njih

    25. oktobar 2020 | 17:47

    Fuuuuj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA