≫ 

Nakon Darkovih tvrdnji da nije video ćerku godinu dana Ana objavila njihovu prepisku i fotografije

Na osnovu Aninih objava, izgleda da Darko ne govori istinu

  • 26
Darko Lazić, Ana Sević

Darko i Ana, Foto: ATA Images

Nakon što je folker Darko Lazić otkrio da ćerku Lornu nije video godinu dana zbog svoje bivše žene Ane Sević, pevačica je objavila prepisku kojom potvrđuje da je Lorena bila sa ocem pre nekoliko meseci.

Posle Darkovog gostovanja, gde je izneo pomenute detelje, Ana se oglasila putem društvene mreže Instagram, a na osnovu prepiske i fotografija koje je objavila, Lazić ne govori istinu.

Ona je objavila prepisku sa Lazićem kada je njihova ćerka bila sa njim, uz zaokružen datum. Takođe je objavila i fotografiju na kojoj je označila tačan datum kada je Lorena bila kod Darka, kao i to da je svoj šesti rođendan slavila u Brestaču kod njega.

Podsetimo, Lazić je gostujući u emisiji "Premijera - Vikend specijal" istakao da zbog neraščišćenih odnosa sa bivšom ženom ne viđa ćerku i da bi dao sve na svetu da je vidi barem na minut.

Pre godinu dana sam video Lorenu. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, da kažemo tako. Svaki otac je slab na ćerku, na žensko dete. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim bar na sat, na minut - rekao je Darko.

- To što Ana i ja imamo neki naš odnos, nešto što nije ispeglano, razjašnjen.. Samo sam rekao Ani: "Okej, sve se da rešiti, ali nećeš ti meni nauditi, ni tebi, već tom detetu". Svako dete ima pravo da bude sa svojim ocem i sa majkom, naravno - rekao je pevač.

Video: Ana Sević plakala dok je Darko pevao Loreni Šabanovu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA