≫ 

Trudnoj Ani pozlilo posle Darkove izjave o ćerki Loreni

Lazićeva bivša je na svom Instagramu postavila niz fotografija na kojima je želela da pokaže da njen bivši suprug navodno ne govori istinu

  • 16
Godišnja proslava nedeljnika Story Stori  2019

Ana Sević, Foto: ATA Images

Folker Darko Lazić juče je, 25. oktobra, u intervju pričao o navodnom sukobu sa bivšom ženom Anom Sević, a izneo je i tvrdnju da zbog pevačice ćerku Lorenu nije video godinu dana.

Lazićeva bivša se posle emisije u kojoj je Darko gostovao oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila slike i prepiske sa datumima kada je Lorena bila sa Darkom, a u cilju toga da demantuje njegove tvrdnje.

Međutim, sve je jako potreslo Anu koja je u osmom mesecu trudnoće, te joj je navodno zbog stresa pozlilo.

- Ani je pozlilo kada je sve čula, toliko se iznervirala. Onda je rešila da okači fotografije Darka i Lorene na Instagram i to ju je malo umirilo. Zaista je u trenutku pobesnela - otkriva izvor za Blic.

Podsetimo,  Ana je na svom Instagramu postavila niz fotografija na kojima je želela da pokaže da njen bivši suprug navodno ne govori istinu. Ona je na fotografiji označila tačan datum kada je Lorena bila kod Darka, kao i to da je svoj šesti rođendan slavila u Brestaču kod njega.

Podsetimo, Lazić je u intervjuu istakao da zbog neraščišćenih odnosa sa bivšom ženom ne viđa ćerku i da bi dao sve na svetu da je vidi barem na minut.

Pre godinu dana sam video Lorenu. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, da kažemo tako. Svaki otac je slab na ćerku, na žensko dete. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim bar na sat, na minut - rekao je Darko.

- To što Ana i ja imamo neki naš odnos, nešto što nije ispeglano, razjašnjen... Samo sam rekao Ani: "Okej, sve se da rešiti, ali nećeš ti meni nauditi, ni tebi, već tom detetu". Svako dete ima pravo da bude sa svojim ocem i sa majkom, naravno - rekao je pevač.

Video: Ana Sević plakala dok je Darko pevao Loreni Šabanovu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    26. oktobar 2020 | 10:58

    Lazicu,Lazicu kako te nije sramota.Nula bio nula i ostade.

  • Pitam se

    26. oktobar 2020 | 12:05

    Šta li bi radili ovi poznati (ali ne znam po čemu) da nema ovih društvenih mreža, pa svaki čas nešto kače objavljuju, sami sebe promovišu glupostima tipa gde izlaze, večeraju, pevaju,razne prepiske, sto slika na dan, stariji pevači i uopšte poznati nikada se nisu prepucavali po novinama (nije bilo dr. mreža) niko nije znao ni kolika ni kakva su im deca, nego su radili svoj posao a porodica je bila po strani i tamo gde treba u kući i živi normalan život. Sada dolazimo u situaciju da ne znamo imena dece iz komšiluka ali znamo za Lorenu, Hanu itd itd

  • Ceca

    26. oktobar 2020 | 11:51

    Patetiše li ga ovaj čovek! Verujem da je željan svog deteta, ali govori da mu je bar na minut da vidi malu ko da je više nema. Izgleda odoše i pevači u glumce!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA