Srpska glumica priznala da posećuje psihoterapeuta, a onda je stala u odbranu Novaka Đokovića

Ona kaže da joj je pored psihoterapije izuzetno pomogla i meditacija

  • 6
Novak Đoković, Nada Šargin Nada i Novak, Foto-montaža: Nikola Tomić, ATA Images

Već je poznato da mnoge poznate ličnosti posećuju psihoterapeute, koji im pomažu da se izbore sa pritiskom slave i popularnosti, a jedna od njih je i glumica Nada Šargin.

Ona kaže da joj je psiholog pomogao da se suoči sa problemima kojih nije bila ni svesna, pa kako ona kaže, odlazak kod stručnog lica bi preporučila svakome, a najviše budućim roditeljima.

- Psiholog me je suočio sa problemom kog nisam bila svesna. Kada mi je rekao o čemu je reč, o kojim strahovima, odmah mi je postalo jasno da je to to i prihvatila sam njegovo mišljenje. Odlazak kod psihologa posebno bih preporučila onima koji treba da postanu roditelji. Zbog dece, pre svega, da bi ona bila bolja, jer klinci sve upijaju od nas - ispričala je glumica za magazin Gloria.

Glumica kaže da joj je pored psihoterapije izuzetno pomogla i meditacija, te da joj je primer za to bio najpoznatiji i jedan od najuspešnijih tenisera, Novak Đoković.

- Oni koji veruju, imaju volju i žele da osećaju više ljubavi lako ulaze u meditaciju. Mene oduševljava što Novak Đoković meditira, bavi se jogom iako je pravoslavac i veruje u Boga. On je jedan od onih koji su pobedili svoju osetljivost ili plahovitost. Njegov um je u takvom stanju da on sve može da prevaziđe, da vidi put kada je u problemu i uspeva da dođe do trijumfa - rekla je Nada i dodala:

- Iskoristio je neke drevne tehnike iz drugih kultura i pomogao sebi. I ja sam krštena, poštujem svoju kulturu i nasleđe, ali preporučujem meditaciju i nervira me kada naša crkva osuđuje ljude koji se bave ovim tehnikama.

Ova glumica nije jedina koja je otvoreno pričala o svojim posetama psihoteraputu, pa je tako glumica Ana Sofrenović svojevremeno govorila o problemima koje je imala posle razvoda od supruga, glumca Dragana Mićalovića.

- To je nešto sa čime se hoda, najgori deo jesam preživela, to je faza u životu, suočavate se, hodate sa tim, kroz to sam prošla, postoje godišnji periodi kada je jače ilis labije, bolje mi je naravno, sada sam okej - rekla je ona.

Osim nje, o ovoj temi je pričala i pevačica Milica Todorović koja je veoma mlada ušla u estradni svet, pa je uz pomoć stručnog lica, kako ona kaže, uspela da sačuva zdrav razum.

Video: Jelena Krunić bez dlake na jeziku: Luna ima psihičku depresiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    26. oktobar 2020 | 17:44

    Ako njoj pomaže i oseća se bolje, bez obzira da li se kosi sa pravoslavljem ili ne, pidržavam je. Problemi se ne prevazilaze lako, znamo to svi.

  • Zara

    26. oktobar 2020 | 17:17

    Malo si se zanela gospođo.Pravoslavlje i meditacija ne idu zajedno, i to svaki vernik koji ide redovno u crkvu zna; mi imamo molitve za ono o čemu ti pričaš.

  • Mile

    26. oktobar 2020 | 17:13

    Pravoslavlje i meditacija ne idu zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA