≫ 

Rajović posle 11 godina promenio menadžera! Imao je ozbiljne kriterijume, dogovor pao sa Nikolićem

- Njegova karijera je od početka čista, nikad nije bio "nečiji pevač", pa ni sada nema prostora ničemu što ne prati njegov stav i način na koji radi - priča naš izvor

  • 0
Boban Rajović, Marko Nikolić Boban Rajović i Marko Nikolić, Foto: A. Nalbantjan, Milena Đorđević

Boban Rajović promenio je menadžerski tim, nakon više od čitave decenije!

Kako saznajemo, pre nekoliko dana u Beogradu je, što će zasigurno biti na iznenađenje mnogima, postigao dogovor sa Markom Nikolićem, vlasnikom Music Edition-a, koji je punih 17 godina bio posvećen isključivo karijeri svoje sestre Ane, a neko vreme bio je menadžer i Stefana Đurića Raste.

Međutim, folk zvezda i Nikolić našli su zajednički jezik kada je saradnja u pitanju, a dokaz da to nije preko noći došlo je taj što se uveliko spremaju ozbiljni projekti.

- Boban je osetio da je vreme za promenu, ali nije želeo da žuri u odluci sa kime će da sarađuje. Mnogi pevači sada su u vrlo specifičnim, može se reći i nezgodnim dogovorima sa raznim menadžerima, a on nikada nije hteo da bude deo takve priče. Njegova karijera je od početka čista, nikad nije bio "nečiji pevač", pa ni sada nema prostora ničemu što ne prati njegov stav i način na koji radi - priča naš izvor.

- Sa Markom je imao više sastanaka pre nego što su postigli dogovor i zaista su se poklopili u stavovima i načinu na koji treba da se radi. Bobanu izuzetno odgovara što Marko nije jedan od onih menadžera koji imaju po 10 i više pevača sa kojima rade, već su posvećeni jednoj ili dve osobe. Kako sam čuo, već su dogovorili neke projekte i razrađuju ideje, tako da će nakon Nove godine publika biti baš iznenađena. Boban je zacrtao neke stvari, koje želi da ostvari. Marko se slaže sa njima i, pored toga, ima sjajne ideje, tako da će se tu sigurno desiti nešto vrlo interesantno - dodaje sagovornik.

Kako kaže, uprkos krizi na estradi Rajović najverovatnije ništa neće prezentovati javnosti do februara ili marta, dok se ne smiri situacija oko pandemije korona virusa.

Video: Rajović prvi napravio lom u Hrvatskoj posle pauze zbog korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA