≫ 

Ana Sević tuži Darka Lazića: Evo šta želi da dokaže

- Rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice - rekao je izvor

  • 17
Ana Sević, Darko Lazic Foto: Nikola Tomić

Pevačica Ana Sević navodno će tužiti bivšeg supruga Darka Lazića, jer želi da odbrani svoju čast i dokaže da nije istina ono što je pevač izneo.

Naime, Lazić je istakao da ćerku Lorenu nije video godinu dana zbog Ane, a onda je Sevićeva na svom Instagram profilu objavila prepisku sa Darkom i fotografije sa datumima koji svedoče da je njihova ćerka bila kod oca u Brestaču pre nekoliko meseci.

Odnos bivših parnera od razvoda navodno nije dobar, a prema rečima izvora, Ana od bivšeg muža ne želi da sluša da je loša majka koja brani ocu da viđa dete.

- Odnos Ane i Darka od razvoda nije dobar, ali je ona dugo pokušavala da ignoriše sve što on radi i govori kako mala Lorena ne bi osetila da postoji i najmanji problem. Iako se činilo da će Darko poštedeti Anu gluposti i izigravanja žrtve dok je trudna, ispostavilo se da nema poštovanja ni prema čemu - rekao je izvor za Alo.

- Bila je šokirana kada su joj javili da je rekao za ćerkicu da je nije video godinu dana i to ju je jako potreslo, zbog čega je rešila da stavi tačku na opraštanje i konačno mu pokaže da je prešao sve granice - kaže izvor i dodaje:

- Mogla je godinama sama da se muči i zarađuje za sve što je potrebno njihovoj ćerkici, ali više ne želi da sluša kako je loša majka koja brani ocu da viđa dete. Pogotovo što je ona ta koja je forsirala Darka da viđa Lorenu, kada je to vešto izbegavao i kada mu je sve bilo preče.

Ani cilj tužbe nije novac, a kako se navodi, želi da da odbrani svoju čast i dokaže da njen bivši muž ne govori istinu.

- U tužbi koju će do kraja nedelje podneti, Ana ne traži novac, već da dostojanstveno odbrani svoju čast i da dokaže da je Darko slagao sve što je rekao - zaključio je izvor.

Video: Darkova verenica u uskom kombinezonu zamešala usred restorana, Lazić joj snimao seksi guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !

    27. oktobar 2020 | 01:21

    Svi su isti , cim nadju drugu , motaju svi istu pricu !

  • Srbin

    27. oktobar 2020 | 07:44

    A kako je ona to zaradjivala ??? Mislim nije ni ovaj cvećka, ali ajde, ostavio joj stan vredan 300.000€ ?!

  • ceca

    27. oktobar 2020 | 08:05

    Ma ona je Casna i postena u laktu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA