Kako su Veru Matović dva puta udali za pokojnika: "Čovek je već 10 godina bio mrtav"

Pevačica je pokušavala da karijeru gradi bez skandal, no, to joj nije pošlo za rukom

  • 3
Sahrana Saban Saulic

Vera Matović, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Vera Matović (74) ima dugu muzičku karijeru, koju je pokušavala da izgradi bez velikih skandala, ali to nije uspelo da je zaobiđe.

Vera je ime koje na estradi traje pola veka, a tvrdi kako su svi skandali koji su je pratili tokom karijere namešteni od strane drugih ljudi.

- Ja nikada nisam pravila skandale, drugi su mi pravili. Udavali su me za pokojnike, čoveka ne znam, umro pre deset godina, a mene udali za njega. Posle su me udavali i za drugog pokojnika - ispričala nam je Vera.

Ona nam je objasnila da ne zna šta se tačno dogodilo i da ne zna ko ju je spajao sa pokojnicima, ali da ju je to veoma pogdilo zbog dece.

- Ne znam zbog čega je to neko uradio, mene je to jako pogodilo i danima sam plakala. Pa, zar mene, tada udatu ženu sa decom, da spajaju i to sa pokojnim ljudima - rekla je pevačica za Telegraf JETSET.

Ona je godinama i braku, jer se udala za čoveka kog je istinski volela. Njen odnos sa suprugom je izgražen na čistom poverenju što ih i održava.

- Udala sam se za čoveka kojeg sam volela. Naš brak je isti kao od prvog dana. Parovi krenu u vezu, brak, a onda jedno dobije popularnost, stekne krila. I ja sam sve to mogla, ali nisam. Moj suprug je uvek imao poverenja u mene. Udvarali su mi se drugi muškarci, ali im nikada nisam davala povratnu informaciju. Muškarce sam gledala kao braću, a žene kao sestre - objasnila nam je Vera.

Video: Nit pijem, nit flertujem, nit se drogiram - Jedna budala neka bude i ovakva!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7890

    27. oktobar 2020 | 15:17

    Svaka čast Veri. Zaista, žena se može pohvaliti karijerom bez skandala. Malo je takvuh.

  • VASILJEVIC r

    27. oktobar 2020 | 21:08

    Bravo verka tisi lavica 🍓🍒

  • Marko...,

    28. oktobar 2020 | 21:35

    Bravo Verka zid kralj narodne muzike zova bila i dugo dugo na nam pozivis na ovoj planeti svako dobro od srca ti želim jedna je vera Matovic nema duplikat.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA