"Mama je danas čula prve otkucaje srca...": Luna objavila nežan snimak iz kreveta, dok mazi stomak

- Osećala sam da sam trudna, ali sam se plašila tog testa - ispričala je Luna pre nekoliko dana

  • 44
Luna Đogani Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Luna Đogani (24) objavila je snimak iz stana, napisavši da je čula otkucaje srce svog deteta koje bi na svet trebalo da donese početkom juna 2021. godine.

- Mama je danas čula prve otkucaje srca... Neopisiv osećaj - napisala je Đoganijeva.

Inače, Luna je sada tek u 6. nedelji trudnoće, sudeći po tome što je njena mama Anabela Atijas 19. oktobra izjavila da je Luna u tom trenutku bila trudna 4 nedelje.

Podsetimo, Luna je istakla da je u restoranu saznala da je u drugom stanju, pošto je baš tamo odradila test za trudnoću.

- Osećala sam da sam trudna, ali sam se plašila tog testa. Prošlo je tačno 11 dana od kad nisam dobila ciklus, mama mi je rekla: "Kako bi volela da rodiš bebu". Mi smo pre toga rešile sve, pričale smo, a ona je samo to promenila - rekla je Luna.

Rekla sam joj da mi kasni, ona me je ubedila da uradim test, ja sam uradila tad u restoranu sa majkom i test je bio pozitivan. Odmah sam otrčala kući. Ona je tad bila sa mnom, počela da plače, a ja sam bila zbunjena. Rekla mi je da će biti dečak - ispričala je Đoganijeva.

Anabela: Unuče će da me zove "baka Bela"

- Osećala sam da je trudna! Nismo se videle neko vreme i kad sam je videla zagrlila sam je preko stomaka i rekla: "Kad ćeš da mi rodiš bebu?". Ona je bila u šoku, a ja sam već dnaima osećala prisustvo nečega nevidljivog, neke sile i stalno se vidim sa nekom bebom... - rekla je Anabela.

- Ja bih volela da me zovu baka, jer ću biti ponosna baka, žao mi je što još ne mogu da budem baba, to mi je nekako starica. Baka je predivan status koji ti život dodeli. Uživaću da me tako zove, može da me zove baka Bela - ispričala je pevačica u Premijera vikend specijalu.

- Već kažem da je to bakin šampion. Predivan je osećaj, neću da krijem sreću, ali neću ni da previše pokazujem, to ću kad bude došla beba na svet, kad se bude slavilo - zaključila je Anabela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahah

    27. oktobar 2020 | 14:46

    Nije trudna ni mesec i po dana a ovoliki stomak 😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Др

    27. oktobar 2020 | 15:19

    Шта рекох пре неки дан. Ко ће преживети Ђогаје следећих девет месеци!!!!?

  • Lida

    27. oktobar 2020 | 17:03

    Zar ona bese ima pretkancerno stanje materice. Sa tom dijagnozom neverujem da bi moglo da se trudnoca gura. Toliko kukanja i prenemaženja da ima kancer da ovo ono sad odjednom trudna. Nebi bilo lose da pogleda svoje izjave od pre par meseci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA