Nadica o Kiji i Slobi nakon rijalitija: "Žao mi je što nisu probali, možda bi bilo neko dete"

Kijina mama nije imala lepe reči za Radanovića, ali joj je ipak žao što su nakon Zadruge 1 on i njena ćerka stavili tačku na svoj emotivni odnos

Kija Sloba Nadica Foto: ATA images, Nikola Tomić, Pink TV

Nadica Zeljković, majka Kristine Kije Kockar progovorila je o odnosu njene ćerke i bivšeg zeta Slobodana Radanovića, pa je prizanala da joj je žao što nakon rijalitija nisu probali da izglade odnose.

Naime, Kijina Majka komentarisala je Lazara Čolića Zolu i njegov odnos sa Miljanom Kulić, a onda se u jednom momentu osvrnula i na Radanovića.

- Sloba Radanović, koji je bio čovek bez poroka, bio je parazit, lenčuga. Hoće on kad mu kažeš. Ali njemu je i to teško bilo da ide da radi. Naslediš talenat, grlo, glas i sve, i to te mrzi. Nisam ja to znala, nije ova moja htela da pričamo tome - rekla je Nadica.

Kijina majka je istakla da bi možda bivši supružnici nastavili svoj odnos i dobili dete, da Radanović, kako je rekla, nije slušao svoju porodicu.

- Meni je žao, Zola, što nisu ponovo probali, ne za vreme rijalitija, nego posle. Možda bi bilo i neko dete. Možda je trebalo da probaju. Ali on je više slušao njegove - zaključila je Nadica.

Podsetimo, Nadica je ranije tokom razgovora sa Sanjom Stanković, bila je saglasna sa njenim mišljenjem - da Kija, tri  godine posle razvoda, ima emocije prema Slobodanu.

Šta je Nadica rekla o Zoli, ali i o odnosu Kije i Slobe pogledajte u videu u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    28. oktobar 2020 | 08:46

    Reče žena koja za dva meseca u Zadruzi samo jede i spava, i koja u životu ni ručak nije naučila da skuva. Samo zna da nosi tacnu, da se švalera sa gostima u kafani i trača okolo kakav je ko.

  • Krlja

    28. oktobar 2020 | 09:18

    Kija je i za vreme i posle Slobe bila na mnogim probama...ali ju je svaki otkacio posle par dana 😉😉😉

  • Gomora

    28. oktobar 2020 | 09:57

    Svi smo mi nekako nasjeli na priče da sve žene u njihovoj porodici nemaju srece sa muškarcima, da je Kija bila mlada kad se pojavljivala gola u sporovima. Da joj neko pakuje afere napolju. Da je slučajnost to što je s Androm završila u restoranu umjesto na slobinoj svirci kako ju je ovaj molio. Da Karica poznaje tek onako u prolazu pa su ipak najbolji prijatelji. Za Filipa smo svi odmah znali ali hajde i njen muž svašta radi pa može joj se. Ali na sve ovo pojavi se i vuk mob. Odvadi malo sestro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA