"Zakazali smo svadbu, ali ne njenu": Džehva iskreno o ćerki i zetu Ninu, kaže da Teodora hoće bebu

- Ludo se zabavljaju i vole. Nino je stalno kod Teodore u stanu, jer ona živi sama - kaže Gordana

  • 4
Teodora, Gordana Džehverović  Teodora i njena majka Gordana, Foto: Nikola Tomić

Gordana Džehverović, majka popularne pevačice Teodore Džehverović je progovorila o vezi svoje ćerke i rekla da pevačica želi da se ostvari kao majka.

Mama Džehva kaže da je njena ćerka devojka koja voli porodicu i planira da je uskoro zasnuje.

- Teodora hoće da postane majka! Ona je devojka kojoj je stalo do porodice. Ako bude na mene, onda će prvo da napravi bebu, pa tek onda svadbu - kaže Gordana Džehverović.

Teodora i njen izabranik Nino u vezi su nekoliko meseci, ali još nisu otpočeli zajednički život, ali svakako svaki slobodan trenutak provode zajedno u pevačicinom stanu.

- Lepo im je kada su zajedno. Ludo se zabavljaju i vole. Nino je stalno kod Teodore u stanu, jer ona živi sama. Verovatno će se on kod nje useliti. Kako stvari stoje, i tu će ćerka povući na majku, pa će muža dovesti pod svoj krov, kao što sam ja njenog oca. Meni je i draže da bude svoja na svome - kaže ona.

Gordana je otkrila i da se u njihovoj porodici planira veliko slavlje, odnosno svadbu koja je zakazana za sledeću godinu.

- Tačno je da smo zakazali svadbu, ali ne Teodorinu. Prvo ćemo oženiti njenog brata Savu, pa ćemo onda napraviti njenu i Ninovu svadbu - kaže mama Džehva za Informer.

I sama pevačica je nedavno ispričala da je Nino veoma voljen u njenoj porodici i da se svideo njenim roditeljima, kao što je i ona njegovim.

- Kod Nina cenim to što shvata koliko je meni bitna porodica. Moji roditelji i brat su ga odlično prihvatili, a i ja sam se svidela njegovima. U njemu vidim prijatelja i to mi je najvažnije. On je neko ko razume moj posao, pritisak koji trpim, a i on ume da se nosi sa svim tim - ispričala je Teodora.

Video: Teodora pokazala mama Džehvi novu tetovažu, ženi nije bilo dobro

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zet

    28. oktobar 2020 | 18:02

    Tako je kad zena dovede pod svoj krov. Tatu Dzehverovica ne videsmo nikada dok se ostatak porodice itekako eksponira. Da ga ne pomenu ponekad ne bismo znali da postoji!

  • Issy

    28. oktobar 2020 | 17:40

    Gordani je pametnije da čuti i da se uhvati svog posla, a ne da priča o čerkinom privatnom životu. Jezičara.

  • Lena

    28. oktobar 2020 | 22:11

    Teodora je bolja riba od Kim Kardashian...mogu samo da joj zavide...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA