Godinama ju je uhodio, pa je Nina Badrić bila prinuđena da se obrati policiji

Nakon prijave, nadležni su odmah regovali

  • 1
Nina Badrić

Foto: A. Nalbantjan

Pevačicu Ninu Badrić je jedan od fanova uhodio ispred stana u kojem živi u Zagrebu, zbog čega je morala da se obrati policiji.

Pevačica je odlučila da prijavi nepoznatog muškarca, koji ju je često uznemiravao, jer je navodno želeo sa njom da ostvari prisniji odnos, piše "Slobodan Dalmacija".

Badrićevoj nimalo nije bilo svejedno zbog nerpijatnosti koju je doživela, a s obzirom na to da nije želela da ima kontakt sa pomenutim fanom, navodi se da se pevačica obratila policiji.

Ceo slučaj je prvo završio na splitskom Opštinskom državnom tužilaštvu, ali je kasnije sve prebačeno na isto tužilaštvo u Zagrebu, s obzirom na to da muškarac tamo ima prebivalište.

Sud i državni tužilac su pomenutom muškarcu, u skladu sa članom 98. Zakona o kaznenom postupku, navodno izrekli mere opreza koje se odnose na zabranu prilaska pevačici, zabranu bilo kakvog uspostavljanja veze s njom, kao i na zabranu uhođenja ili uznemiravanja.

Podsetimo, Nina je imala neprijatnu situaciju i na božićnom koncertu u Bjelovaru 2012. godine kada su organizatori konecrta pozvali policiju videvši pevačicinog obožavatelja koji ju je pratio više od godinu dana.

Takođe, slična situacija desila se u Splitu, kada je jedan od obožavatelja pokušao da upadne na scenu i prođe uprkos obezbeđenja. Ubrzo se ispostavilo da je reč o muškarcu iz Užica, koji je pratio Ninu svuda, od koncerata do večernjih događaja.

Video: Sjajna Nina Badrić na Music Week-u pucala pravo u srce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lejla

    28. oktobar 2020 | 22:07

    I mene se činilo da me neko uhodi...ali meni su rekli da se obratim psihijatru...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA