≫ 

Od kada je smršao Darko Lazić se slika u odelima - ima i proverenu pozu da izgleda što bolje

Pevač se u poslednjih nekoliko meseci prepolovio

  • 5
Darko Lazić Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Darko Lazić od kada je smršao više od 75 kilograma, češće se fotografiše i kako izgleda - ima proverenu pozu kako bi što bolje izgledao.

Naime, Lazić je na svom Instagram profilu objavio sliku na kojoj pozira u odelu pored klavira, na kojoj gleda u daljinu, a primetno je da se iz dana u dan kilogrami na pevaču bukvalno tope.

Ono što primetno poslednjih meseci, od kada je drastično smršao, Lazić se često fotografiše u odelu i tada zauzme isti stav - jednu ili što je češći slučaj, obe ruke podigne u predelu stomaka držeći ih na ili uz sako.

Na novim objavama gde pozira pored klavira pevač je dobio brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi su oduševljeni upravo činjenicom da se bukvalno prepolovio nakon samo nekoliko meseci.

Podsetimo, Lazić je nedavno javno ispričao da ćerku Lorenu nije video godinu dana zbog Ane Sević, a onda je Sevićeva na svom Instagram profilu objavila prepisku sa Darkom i fotografije sa datumima koji svedoče da je njihova ćerka bila kod oca u Brestaču pre nekoliko meseci.

Kako izgleda Darkova proverena poza za slikanje, ali i još neke njegove fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

Video: Darkova verenica u uskom kombinezonu zamešala usred restorana, Lazić joj snimao seksi guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA