"Moj slučaj nije vredan": Marija Kilibarda ima koronu, a evo zašto ne želi da se o tome priča

Voditeljka je ranije istakla da ima samo jedan simptom

  • 1
Marija Kilibarda

Foto: Instagram/kilimara

Voditeljka Marija Kilibarda objavila je da ima korona virus, a sada je otkrila kako se oseća i zašto ne želi da se o njenom slučaju previše priča.

- Dobro sam, hvala. Ne bih da punimo prostor time. Ima ozbiljnih slučajeva... Moj nije vredan, a poruku za koju mislim da je važna sam posla preko Instagrama - rekla je Marija za Srbija Danas.

Podsetimo, Marija je na svom Instagram profilu podelila stori na kojem je napisala: "Ja nedeljama unazad: "Ih, da mi je 15 dana da se izležavam i gledam filmove i ne idem nigde". Kovid: "Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari".

Ona je u narednoj objavi napisala da ima samo jedan od simptoma, pa je posavetovala ljude da se čuvaju od korona virusa i upozorila na one zaražene koji nemaju nijedan simptom, te ne znaju da su pozitivni na kovid.

- Za nekoga ko je opaki štreber kada je zdravlje u pitanju, pozitivan test na kovid je bilo nešto nezamislivo. Međutim, zlikovac se negde prikrao i napao. Izuzev blage malaksalosti, nemam druge simptome, tipične za koronu. Ipak, intuicija me je oterala na testiranje. Njojzi hvala -  napisala je Marija.

- Čuvajte se, ali i osluškujte svoj organizam. Postoje asimptomatski nosioci virusa. Ne znamo koji će susret biti rizičan na kraju. Takođe ne znamo kako će na koga korona uticati, saznamo tek kada nam uđe u sistem. Bolje da ne budemo toliko radoznali. Ja sam dobro, ali znam mnogo ljudi koji nisu - zaključila je voditeljka.

Video: On nema moj broj: Marija Kilibarda ne voli da govori o emotivnom životu, a sada je otkrila jedan bitan detalj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA