≫ 

Prsata pevačica godinama se nije skidala sa malih ekrana: Naprasno se povukla i sad živi na planini

Pevačica i danas nastupa, ali se retko pojavljuje u javnosti i izbegava snimanja

  • 3
Olja Karleuša Olja Karleuša, Foto: Instagram/oljakarleusaofficial

Pevačica Olja Karleuša je osvajala estradnu scenu od 2002. godine kada je snimila svoj album prvenac, a najviše pažnje ubedljivo je privlačila svojim neodoljivim stasom.

Snimila je četri albuma i 2007. godine je učestvovala u jednom rijaliti programu, gde je ostala do samog kraja. No, iako je samo nizala uspehe na poslovnom planu, ona je nakon nekog vremena odlučila da se povuče iz javnosti.

Davne 2004. godine se zaljubila i uplovila u vezu sa Predragom, a onda su 13 godina nakon toga, tačnije 2017. godine, odlučili da se tajno venčaju u Hramu Svetog Save.

Ona je sa svojim izabranikom dugo živela u centru grada, međutim, pre nekoliko godina je u dogovoru sa suprugom odlučila da kupi plac izvan Beograda, tačnije na Avali, gde su sada izgradili velelpni dom i uživaju sa sinom Pavlom.

- Okruženi smo šumom i sve je mirno, pa sam ja tako kada me je muž doveo prvi put da mi pokaže plac, ja sam mu rekla: "Ja u ovaj zmijarnik neću da ti uđem" - ispričala je pevačica.

Kako izgleda njen dom na Avali pogledajt u galeriji u nastavku teksta:

- Moj posao je takav kakav jeste, pa mi je bio potreban baš odmor i tišina koju imam ovde (prim. aut, novi dom). Ovde je mir, tišina i to je moj novi način života - rekla je Olja pre nekoliko godina.

Ona je danas potpuno neprepoznatljiva, s obzirom da je promenila i plavu boju kose po kojoj je mnogi pamte, pa je danas brineta.

I dalje nastupa, ali se veoma retko pojavljuje u javnosti i izbegava snimanja. Poslednju pesmu snimila je pre dve godine, a neki od njenih najvećih hitova su: "Brushalter", "Zicer", "Žene lavice", "Mazohista"...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    29. oktobar 2020 | 14:40

    JK joj tada tražila ličnu kartu jer nije verovala da se i ona preziva Karleuša.

  • Sibin

    29. oktobar 2020 | 19:27

    Njoj je zbog posla potrebna tisina i mir,hahaha,pa da li je ovo moguce da izjavi neko???!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA