Marina Visković posle operacije otkrila kako se osećala kada je saznala da ima tumor

- To je jedna rutinska operacija, to je bilo, prošlo, idemo dalje - rekla je pevačica

  • 0
Marina Visković Marina Visković, Printskrin: Youtube/RTV Pink

Pevačica Marina Visković se pre nekoliko dana podvrgla oepraciji jer su joj lekari pronašli beningni tumor na dojci, koji je morala da ukloni.

Marina je samo nekoliko dana posle zahvata nastupala i to prvi put u ovoj godini, jer kako je rekla tokom korone nije imala nastupe.

- Osećam se sjajno, prvi put nastupam otkako je proglašena epidemija korone. A i pre toga sam ušla u neki projekat, tako da sam donela odluku da se malo povučem, snimam nove pesme dok ovo sve traje - rekla je ona u emisiji "Exkluzivno".

Pevačica je prvi put progovorila o tumoru koji je imala na dojci i ispričala kako je na nju sve to uticalo.

- Ja nisam neko ko život servira na tacni i te neke stvari delim samo sa bliskim ljudima. Ali to je nekako izašlo, ja sam morala da se oglasim jer su me zvali ljudi, to je jedna rutinska operacija, to je bilo, prošlo, idemo dalje - rekla je pevačica i dodala:

- Nisam ja preterano davala tome na značaju jer smatram da nemam ništa od toga i izbegavam da pričam o tome, ali meni stvarno znači da se ne brinu ljudi koji mi pišu i misle da mi je život ugrožen, nije ništa strašno, pregurali smo sve.

Video: Strašno! Karijera Marine Visković počela je pričama da se pevačica ubila zbog ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA