Biković iz jednog razloga ne pije alkohol na snimanju, a emotivni status više ne krije

- Postoji priča da stariji glumci nisu izlazili trezni na scenu, što razumem jer posao glumca, iako deluje glamurozno, nije nimalo lak - rekao je Miloš

  • 5
Milos Bikovic, Juzni vetar 2 Foto: ATA Images

Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca Miloš Biković (32) istakao je da baš kao narod sa naših prostora i ljudi u Ruiji vole da se opuste i uživaju uz čašicu dobrog alkoholnog pića.

- Da! Pa to je normalno i na Balkanu i u Rusiji. Uživam uz piće kada sam u kafani sa društvom ili uživam sam kod kuće, a nekad pijem i na semaforu! Šalim se, naravno, volim da popijem kada je momenat prikladan - rekao je Miloš.

Biković je istakao da tokom snimanja ne voli da konzumira alkohol, jer u tom slučaju ne može da se fokusira na snimanje.

- Ne volim da se ugrejem alkoholom kad imam stresna snimanja jer u tom slučaju ne mogu da se fokusiram. Moj posao i odgovornost mi to ne dozvoljavaju. Postoji priča da stariji glumci nisu izlazili trezni na scenu, što razumem jer posao glumca, iako deluje glamurozno, nije nimalo lak - rekao je Miloš i dodao:

- Pogotovo te veličine koje su živele u jednoj drugoj zemlji... Mogu to da razumem, ali ne i da dozvolim sebi. Nama glumcima nije lak pritisak s kojim se susrećemo i živimo svakodnevno.

Iako ne govori često o svom emotivnom životu, Miloš je ovog puta istakao da je srećan i na tom polju.

- Srećan sam - emotivno - iszakao je Biković za Alo.

Video: Ovo je devojka koja je pored guze istetovirala Bikovićev lik, otkrila tri jaka razloga za to!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA