≫ 

Bekamov sin odložio venčanje zbog korone, a mladin otac traži da se potpiše predbračni ugovor

Umesto 2021, venčanje najstarijeg sina Bekamovih održaće se 2022. godine

  • 5
Bruklin Bekam, Nikola Pelc

Printskrin: Instagram/brooklynbeckham

Najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (21) i njegova vernica Nikola Pelc (25) odložili su venčanje zbog epidmije korona virusa, a njen otac navodno traži da budući mladenci potpišu predbračni ugovor.

Planirana su navodno dva venčanja u septembru 2021. godine, jedno na Floridi, a drugo na imanju Bekamovih u Engleskoj, a kako još uvek nisu sigurni da li će morati da smanjuju broj gostiju zbog pandemije, odlučili su da ga pomere za 2022. godinu.

Bruklin i Nikol će možda, prema rečima izvora, zvanično sklopiri brak bez velike pompe, pa će naknadno organizovati slavlje, za koje se procenjuje da će potrošiti oko 5 miliona dolara.

Iako se bogatsvo Bekamovih procenjuje na oko 45 miliona dolara, Nikolin otac, Nelson Pelc (78), težak je 1,6 milijardi dolara i navodno traži da mladi par potpiše predbračni ugovor, te da u slučaju razvoda nasledstvo njegove ćerke ne završi u rukama Bekamovih.

Podsetimo, Nikola i Bruklin verili su se nakon manje od godinu dana veze, a na vernički dijamantski prsten najstariji sin Bekamovih potrošio je neverovatnih 200.000 dolara.

Najuzbudljivije vesti! Ne možemo da budemo srećniji, jer će se Bruklin Bekam i Nikola Pelc venčati! Želimo vam puno ljubavi i doživotne sreće. Svi vas mnogo volimo - napisala je Viktorija nakon veridbe najstarijeg sina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA