≫ 

Gradonačelnik Leskovca zakazao hitnu sednicu zbog Teodore i Tropika: Otkažite nastupe!

Džehverovićeva ne mari za apele i negativne komentare zbog učestalih nastupa u vreme pandemije korona virusa

  • 11
Teodora Dzehverovic, Sale Tropiko

Cvetanović se obratio i svim roditeljima, Foto: Marko Jovanović, ATA Images, Youtube/SNS GO Leskovac

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović juče je, 29. oktobra, zakazao hitnu sednicu zbog toga što predstojećeg vikenda u jednoj lokalnoj diskoteci nastup treba da održe Teodora Džehverović i Tropiko bend.

Naime, Cvetanović je vlasnike lokala zamolio da povedu računa o sprečavanju širenja zaraze, apelujući da se nastup pevačice i benda otkaže.

- Apelujem i na vlasnike ugostiteljskih lokala i lokala zabavnog karaktera da otkažu okupljanja. Takva je praksa u drugim gradovima u Srbiji. Posebno apelujem na roditelje da posavetuju svoju decu da ne odlaze na mesta gde sebe mogu izložiti potencijalnom zaražavanju i time ugroziti i sebe i svoju porodicu. Jasno je da se većina nas opustila, ali imam potrebu i obavezu da nas sve podsetim da smo pre samo nekoliko meseci bili potpuno izolovani i onemogućeni da živimo kako smo navikli zbog neznanja i nepoštovanja mera - poručio je prvi čovek Leskovca na sastanku Saveta okruga u zgradi Jablaničkog upravnog okruga.

To se prvenstveno odnosilo na zakazani nastup Teodore i Tropiko benda, a kako je najavio načelnik Jablaničkog upravnog okruga Miloš Ćirić, u narednom periodu sve lokalne i republičke inspekcijske službe biti zadužene za kontrolisanje rada objekata i događaja, te proveru poštovanja mera i broja ljudi koje primaju u lokale.

Podsetimo, Džehverovićeva je pevačica koja je imala najviše nastupa u Srbiji za vreme pandemije korona virusa.

Uprkos brojnim lošim komentarima, jer je odlučila da radi, ona je poručila da se ne plaši korona virusa i da ne želi da živi u strahu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    30. oktobar 2020 | 10:28

    Nema tu molbe, zabrana i paprene kazne

  • Discovery

    30. oktobar 2020 | 10:36

    Sve se može regulisati. Na ulazu u klub uzeti podatke svih koji će biti prisutni (uključujući izvođača i vlasnika) da potpišu saglasnost da im neće biti pružena lekarska pomoć i nega u slučaju obolevanja od Covid-19. Ujedno, izvođaču i vlasniku porez 80% od zarade, da ima od čega da se finansira lečenje drugih koji su ne svojom krivicom zaraženi.

  • Rr

    30. oktobar 2020 | 11:17

    Pitala bih je kada bi ne daj boze neko od njenih najblizis doziveo kao sto je moja porodica koja je bila u bolnici 10 dana na kiseoniku Onda bi se ponasala drugacije.Sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA