Vesić ispunio obećanje i poklonio stabla Emini, Sanji, Jeleni i Suzani: One mu oduševljeno zahvalile

- Sredstva za kupovinu ovih stabala obezbedili su moji prijatelji koji poštuju sve što se u Beogradu radi poslednjih godina - kaže Vesić

  • 6
Goran Vesić, Emina Jahović, Suzana Mančić, Sanja Marinković, Moje drvo Goran Vesić održao je obećanje, Foto: Facebook/Горан Весић, Tanjug/Tara Radovanović, Nikola Tomić, ATA Images

Goran Vesić obećao je, prilikom gostovanja u emisiji Sanje Marinković, da će ona, kao i njene gošće tog dana, od njega dobiti drvo, sa svojim imenom na njemu.

Obećano - ispunjeno, pa tako Sanja, Emina, Jelena i Suzana od danas imaju "Moje drvo".

- Danas sam održao obećanje koje sam u emisiji Magazin In dao Sanji Marinković, Emini Jahović, Jeleni Tomašević i Suzani Mančić. Tada su ove četiri divne žene dobile od mene na poklon po jedno drvo. Sredstva za kupovinu ovih stabala obezbedili su moji prijatelji koji poštuju sve što se u Beogradu radi poslednjih godina - počeo je Vesić.

Gradsko Zelenilo je danas posadilo stabla. Beograd od danas ima stabla Sanje Marinković, Emine Jahović, Jelene Tomašević i Suzane Mančić. Pozivam sve Beograđanke i Beograđane da kroz aplikaciju Moje drvo zasade svoje drvo u našem gradu. Beograd pobeđuje! - poručio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Ove četiri dame Vesiću su zahvalile preko svojih Instagram profila.

- Moje drvo, dobro drvo, porašće, imaće bogatu krošnju i bacaće senku, praviti hladovinu, da ljudi odahnu i odmore. A možda će i neki zaljubljeni par urezati svoja imena i srce. Ako se vrati vreme romantike - napisala je Suzana.

- Ja sam poželela da moje drvo bude na Adi Ciganliji i želja mi je ispunjena. Hvala Goranu Vesiću i mom gradu na ideji - poručila je Sanja.

- Hvala, grade Beograde, za moje drvo - napisala je Emina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA