Prve Sanjine izjave nakon iznenadne smrti oca: "Svi su me pitali da li koristim tablete za smirenje"

Ona je otkrila da je njen otac preminuo posle 8 nedelja teške borbe sa opakom bolešću i da ju je to veoma pogodilo

  • 2
Sanja Marinković Sanja Marinković, Foto: Nikola Tomić

Voditeljka Sanja Marinković je nedavno ostala bez člana porodice, oca koji je iznenada preminuo, a voditeljka je sada skupila snage da progovori o teškom životnom periodu koji ju je zadesio.

Ona je otkrila da je njen otac preminuo posle 8 nedelja teške borbe sa opakom bolešću i da ju je to veoma pogodilo.

- Kada mi se dogodio ovaj događaj, porodični, i kada mi je iznenada preminuo otac posle samo osam nedelja teške borbe sa strašnom bolešću... To je bio veliki šok. On se razboleo krajem avgusta i nažalost više nije deo mog života. Posle dva meseca... Ovo je prvi intervju koji ja dajem - rekla je Sanja.

Iako je bila van sebe u tom trenutku, kaže da nije pribegavala tabletama za smirenje, već da je mir našla u čistom vazduhu i parkovima.

- Svi su me pitali da li koristim neke tablete za smirenje i na koji način sam uspela da smirim svoj duh. Ni u tim trenucima nisam popila nijedan lek za smirenje, verovatno zato što mi je fizička aktivnost pomagala u tome. Kada ja ostanem sama, ja sam uzimala vreme za sebe. Srećom živim blizu TV Pink gde ima dosta parkova i ja budem na čistom vazduhu. Čak i u tim trenucima, to je dragoceno - ispričala je voditeljka za Premijeru, a zatim je pomenula brak svog pokojnog oca i majke:

Moji mama i tata su bili u braku 50 godina. Znači, pola veka. Nažalost, moja mama je ostala sama posle pola veka, što je jedna ozbiljna tuga i bol, ali dobro, tu smo moj brat i ja i unuci koji joj život čine lepšim. Kada tako neka osoba ode posle pola veka, ode i pola tebe. Kad se takve stvari dese, nisi više pametan.

Video: Pobednice koje ponosno koračaju: Sanja Marinković o ženama herojima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA