Nakon što je Vuk Mob izneo detalje odnosa sa Kijom, oglasila se pevačica: Evo šta mu je poručila!

Kristina očigledno neće sedeti skrštenih ruku

Kristina Kija Kockar, Vuk Mob Foto: Nikola Tomić,. ATA images

Nakon što je reper Vuk Mob izneo detalje intimnog odsnosa sa pevačicom Kristinom Kijom Kockar, kao i iz njenog privatnog života u periodu kada su se viđali, oglasila se Kija.

Reper je do detalja ispričao kako je izgledalo njihovo druženje, a rekao je i da se Kija viđala u isto vreme sa njim, Slobom Radanovićem i Stefanom Karićem.

- Šta se desilo, desilo se, neću da ulepšavam priču. Bio sam ološ dok nisam upoznao verenicu. Kija se sa mnom, sa Stefanom Karićem i Slobom viđala u isto vreme, nije ništa bolja od mene. Što se tiče Sanje, ona je kao list na vetru. Rekla je da sam isfrustriran jer nisam mogao da je je*em. Ja sam nju mogao da je*em - rekao je on.

- Dobiće tužbu, to je moj jedini komentar - povodom Vukovih tvrdnji poručila je Kija za Pink.rs.

Podsećamo, kada je reper ispričao navedeno - Sanja Stanković otkrila je šta joj se Kija poverila i rekla o odnosu sa Vukom.

- Kija mi je rekla da je plakao za njom. Da se poverio Kiji što niko neće da bude javno u vezi sa njim, jer ih je sramota da se pojavljuju javno sa njim. Kija je rekla da kada bude želela da da reklamu za ovog dečka, da to treba da bude dobro plaćeno. Molio ju je da dolazi kod njega u apartman i da se viđaju - rekla je Sanja.

Video: Vuk Mob poručio Kiji da ga ne vuče za jezik, ponovo zaratio sa Nadicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    30. oktobar 2020 | 21:43

    Kija je bila sa Vukom u Crnoj Gori, onda se videla sa Slobom a i Filip fmplay je bio tamo u isto vreme. A onda u Beogradu , na aerodromu je ceka Stefan Karic!!😅😅Kakva radodajka!!! Ne moze niko na crtu da joj stane po broju muskaraca!!😅😅

  • 😂 😂 😂

    30. oktobar 2020 | 18:17

    Presmesno, za sta ce da ga tuzi?!!! Pa bila je par dana kod njega u Beogradu, pa uslikana kod Slobe, pa opet kod Vuka na more par dana a onda joj Sloba dosao na nastup sa buketom ruza... Posle se opet vidjala malo sa jednim pa sa drugim, trecim... To je pokazala i pre zadruge a i za vreme zadruge, Andra, Karic, Filip... Sama priznala da je varala momke, svakakve vulgarnosti o sexu sam iznosi (emisija sa Gocom) ponizava muza i ostale muskarce, gola u spotu... Itd... Nemoralna zena koja se pravi fina eto to je ona.

  • Naravno

    30. oktobar 2020 | 18:14

    Sve moze kod Kije za dobru lovu ,seks ,reklama ,pljuvanje Slobe ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA