Nakon što je gradonačelnik Leskovca apelovao da otkaže koncert - oglasila se Teodora Džehverović

Teodora je javno uputila poruku svojoj publici

  • 16
Teodora Džehverović

Foto> ATA images

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović juče je, 29. oktobra, zakazao hitnu sednicu zbog toga što su u lokalnoj diskoteci nastup trebali da održe Teodora Džehverović i Tropiko bend.

Nakon što je Cvetanović vlasnike lokala zamolio da povedu računa o sprečavanju širenja zaraze, apelujući da se nastup pevačice i benda otkaže, oglasila se Teodora i obratila se svojim fanovima.

- Dragi ljudi, svima onima koji su želeli da večeras prisustvuju mom nastupu u Leskovcu želim da saopštim da je nastup otkazan zbog poštovanja predloženih mera Kriznog štaba. Nadam se da ćemo se uskoro družiti u boljij situaciji i da će sve ovo brzo proći - napisala je pevačica.

Apelujem i na vlasnike ugostiteljskih lokala i lokala zabavnog karaktera da otkažu okupljanja. Takva je praksa u drugim gradovima u Srbiji - poručio je prvi čovek Leskovca na sastanku Saveta okruga u zgradi Jablaničkog upravnog okruga i dodao:

- Posebno apelujem na roditelje da posavetuju svoju decu da ne odlaze na mesta gde sebe mogu izložiti potencijalnom zaražavanju i time ugroziti i sebe i svoju porodicu. Jasno je da se većina nas opustila, ali imam potrebu i obavezu da nas sve podsetim da smo pre samo nekoliko meseci bili potpuno izolovani i onemogućeni da živimo kako smo navikli zbog neznanja i nepoštovanja mera.

Podsetimo, Džehverovićeva je pevačica koja je imala najviše nastupa u Srbiji za vreme pandemije korona virusa. Uprkos brojnim lošim komentarima, jer je odlučila da radi, ona je poručila da se ne plaši korona virusa i da ne želi da živi u strahu.

Video: Prešli smo igricu: Baka Prase provozao Teodoru na traktoru i u čamcu iz kojeg su umalo ispali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mica

    30. oktobar 2020 | 22:31

    To nije njen potez, itekako bi ona nastupala i sirila zarazu!! Nego su verovatno vlasnici diskoteke morali da otkazu!! Ona je pokazala da je ‘blama bez’, u ovakvim situacijama!!

  • Tisa

    30. oktobar 2020 | 21:13

    Kakav je ovo stori kod Pavlovićke, jel ona večeras nastupa na Portu? Teodora, bravo za ovaj potez.

  • Ljubiša

    30. oktobar 2020 | 21:06

    Ma, nastup nije ni bitan, nego prava zarada je posle nastupa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA