Unovčili svoju privatnost: Goca i Raša od rijalitija dobili višemilionski honorar?

Pevačica je navodno tražila veći honorar, ali je ipak smanjila sumu

  • 21
Goca Tržan, pevačica FOTO: Printskrin/Telegraf.rs

Pevačica Goca Tržan i njen, četrnaest godina mlađi suprug, Radomir Raša Novaković navodno su dobro naplatili svoj rijaliti koji se emituje na K1 televiziji.

Naime, pevačica i njen muž publici su predstavili svoj život bez ulepšavanja, filtera, realno i iskreno, Goca i njena porodica su 24 časa dnevno pod budnim okom kamere.

Goca je navodno tražila honorar od 150.000 evra, ali je tokom pregovora sa vlasinkom televozije Želkom Joksimovićem, taj iznos značajno smanjen. Kako su pevačica i Joksimović prijatelji, muzičaru je bilo jasno da će Goca doprineti gledanosti televitije.

Ipak su Goca i Rađa su dobro napltili ovaj projekat uprkos umanjenu sume, a navodno su za godinu dana emitovanja uzeli 120.000 evra, što je nešto više od 15 miliona dinara, prenosi Kurir.

- Biće to epizode iz našeg života, iz naše kuće, sa našom ćerkom, prijateljima, roditeljima. To nije serija, to je naš život - rekla je Goca nedavno za medije i dodala da se na ovaj korak odlučila iz radoznalosti, kao i da bi je publika upoznala na drugačiji način.

Video: Goca Tržan bez dlake na jeziku: Baš me briga šta misle o meni i mom braku oni koji gledaju rijaiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    31. oktobar 2020 | 08:00

    U besparici ljudi pokazuju koliko je ko spreman da se žrtvuje i da radi ali stvarno da radi........ovi pevači su lenštine koje su naučile da odrade dan dva pevanja nedeljno i to je to .....

  • Vasiljevic r

    31. oktobar 2020 | 08:34

    Nezanimljiva ona i njen raso i njena prica

  • Ho

    31. oktobar 2020 | 07:40

    Bruka. Gde je centar da reaguje da maloletno dete ucestvuje u ovom cirkusu? A pedofili vrebaju sa svih strana. Zarad novca da dete nema svoju privatnost? Uzas! Reagujte sluzbe. Goca je oduvek bila i suvise slobodna ali sad je preterala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA