≫ 

Zbog ovoga je Hajdi Klum kraljica kostima za Noć veštica: Koje je njeno najbolje izdanje?

Ona iznova nadmaši očekivanja i ostavi sve bez daha

  • 9
Hajdi Klum

Foto: Profimedia/Nancy Rivera/Acepixs, Profimedia/NANCY RIVERA/INSTAR Images, Printskrin: Youtube/SEOMarketing, Youtube/Entertainment Tonight, Instagram/heidiklum

Manekenka Hajdi Klum (47) ovog puta nadmašila je samu sebe i pokazala zašto važi za kraljicu kostima za Noć veštica, a godinama unazad njene maske ostavljaju bez daha.

Hajdi, svesna očekivanja, a i u želji da ne razočara ni sebe, ni milione ljudi širom sveta, nedeljama unapred planira kostim za taj 31. oktobar. Manekenka prethonih godina, ali i ove, nijednom nije razočarala - već se svi iznova i iznova dive umetničkom delu na njoj.

Ona je ovog puta postala "nevidljiva" za samo nekoliko sekundi, a prvi put su joj se u maskiranju pridružila deca, zbog čega je naglasila da je ovo posebna godina. Oni su se porodično maskirali u mumije.

Hajdi je 2019. godine bila čudovište, a svaki milimetar na njoj odrađen je tako da je izgledao zastrašujuće.  Mnogi su ovaj kostim okarakterisali kao najkomplikovaniji  kostim koji je jedna javna ličnost ikada ponela.

Ona se maskirala i sa svojim mužem, muzičarom Tomom Kaulicem, a njih dvoje su se tada pojavili kao, verovali ili ne, vatromet. Njihova koža bila je potpuno prekrivena svetlucavim gliterom, ona je imala neonski zelenu boju kose, dok je istu boju, ali malo drugačije nijanse, imao muzičar na svojoj bradi.

Manekenka se maskirala u Šreka iz istoimenog animiranog filma, zatim u seksi zavodnicu Džesiku Rebit, ljudsku muskulaturu, majmuna, baku...

Inače, Hajdi je veliki ljubitelj Noći veštica, pa godinama organiziuje bal kojem prisustvuju brojni poznati, ali se unapred zna ko uvek izdominira.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte kako su godinama unazad izgledali kostimi Kajdi Klum, koju opravdano nazivaju kraljicom kostima za Noć veštica.

Video: Najjača maska ikada! Hajdi kao čudovište za Noć veštica, ovako nešto nikad niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    31. oktobar 2020 | 08:42

    Људи без историје и традиције обележавају само глупости !

  • 007

    31. oktobar 2020 | 09:21

    ALI SE MORA PRIZNATI DA JE ODLIČNA CICA I LEPA ŽENA 😍

  • Ana

    31. oktobar 2020 | 09:43

    Bolesnici satanisti,zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA