≫ 

Ko je ćaletov sin koji je slupao zlatnog poršea: Prozivaju me da sam seljak, a svi bi da žive ovako!

- Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja "završiću fakultet, biću obrazovan". Koga boli uvo?! - kaže ovaj mladić pun samopouzdanja

Tokom jučerašnjeg dana u Beogradu smo snimili slupanog "poršea" upečatljive zlatne boje karoserije i momka koji nonšalantno sedi na njemu i kulira, iako je šteta na automobilu prilično velika.

Naime, od udarca u crni "folksvagen polo" je na "poršeu" stradao prednji branik i poklopac motora, razbijen je desni far i slupano desno krilo.

Nakon udes ovaj istetovirani momak ironično je poručio "Ubiće me ćale", a onda je snimio svog razlupanog "poršea" uz komentar "Biće bolje".

Ko je, zapravo, "ćaletov sin"?

 

Reč je o momku koji se zove Nikola Keljanović i koji na Instagramu nema nijednu fotografiju na kojoj mu se vidi lik. Nalog na toj društvenoj mreži zove mu se "Nerad tips", po čemu ga mnogi znaju. Prati ga nešto više od 133.000 ljudi, od kojih su mnogi deo njegovog "biznisa".

Za sebe kaže da je "najjača kladioničarska organizacija na ovim prostorima".

Kada je reč o njegovom stilu života na koji je ponosan - mega žurke, lake žene, dobra kola, kaže da "predstavlja san svakog Balkanca, kako zamišlja svoj život u budućnosti".

Ideje za ovo što radi je, kaže, "dobio sam od sebe", jer je "rođeni vođa". Istakao je i da ne zna šta će sa sobom, da mu dan prolazi u dosadi, te da mu je život, bukvalno, nerad.

- Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga - rekao je Keljanović.

- Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja "završiću fakultet, biću obrazovan". Koga boli uvo?! (smeh) Realno, samo lova, kola i tako dalje - ispričao je ovaj momak koji voli afrenalin i bežanje od policije, za Balkan info.

Stil života planira da promeni - kad ostari.

Kad izlazi, ima običaj da se bahati i da naruči nekoliko boca šampanjca, pa da ih prospe čim ih otvori.

Dobio otkaz u prošloj "firmi"

 

Keljanović je ranije bio deo izvesne družine "Perverzija tim", ali je 2019. na tom Instagram profilu objavljeno kako je Nikola dobio otkaz.

- Nikola Keljanović - Kelja više nije deo Perverzije. Nakon godinu i po dana, koliko je proveo u Perverziji, firma je odlučila da Nikola više ne bude u timu. Svojim zalaganjem na početku cinio je dosta da se Perverzija popularizuje. Bio je desna ruka. Radio je vredno i nisu mu se nalazile zamerke. Perverzija se obavezala da će on biti jedini čovek koji će raditi na dovođenju novih članova u grupu, ako radi kao sto je i radio. Ali firma je tu reč pogazila. Zašto? Zato sto je ozbiljno dovedeno u pitanje da nismo pošteni. Da smo prevaranti.

- 4 meseca se firma borila da Nikola to promeni, da bude ažuran kao sto je nekada bio, ali nismo uspeli. Nikola je sve do danas svoj posao obavljao totalno neodgovorno s obzirom na poziciju u kojoj se nalazi. Odbijao je i da radi poslove koje mu je firma izdavala. Postojimo i gradili smo se punih 5 godina. Preko trnja smo došli do zvezda i ne smemo dozvoliti da brend zbog neodgovornosti ispašta. Ne bih više dužio. Nikola je sjajan dečko, želimo mu sve najbolje. Družićemo se (možda) u privatnom zivotu, ali naša poslovna saradnja je prekinuta - objavili su na pomenutom profilu 5. septembra 2019. godine.

Video: Divljanje u Beogradu u zaustavnoj traci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    31. oktobar 2020 | 13:12

    Al prezime mu je top. Bas ostavlja onako gospodski utisak. A porse je ruzan da ruzniji ne moze, (nisam ljubomoran) imam dobar auto, al stvarno ova seljana je za one spotove mc stojan i taj tres

  • 534

    31. oktobar 2020 | 11:56

    Nisi ti seljak. Seljak je nešto časno i pošteno. Ti si seljačina.

  • Nina

    31. oktobar 2020 | 12:18

    Svako nudi sta ima.On nazalost nema nista lepo da ponudi,ni vizuelno,ni intelgiencijom,ni obrazovanjem.Nicim,samo ima love i to je jedino sto istice. Uostalom kola nisu zlatna,vec zlatne boje.U pitanju je folija koja moze da se kupi na Aliexpress i mozes sam da izlepis kola za 400e,a mogu i u Srbiji "ovlasceni" servisi za 1000e i vise. Svakako,nikada ne bih bila sa tobom.Novac jeste bitan,zbog same egzistencije i da se ne lazemo,svi volimo lep zivot ali osim toga ti nemas nista da ponudis.Bolje manje novca,vise inteligencije i dobrote,nego obrnuto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA