≫ 

Neda objasnila zašto je tužila Republiku Hrvatsku: Proces je završen, dobila sam šta mi pripada

Pevačica kaže da nije prisvojila ništa tuđe

  • 8
Neda Ukraden Neda Ukraden, Foto: Nikola Tomić

Da je pevačica Neda Ukraden (70) podnela tužbu protiv Republike Hrvatske, grad Imotski, kao i brojne članove svoje bliže i dalje familije (ukupno 26 fizičkih lica) kako bi dobila deo nasledstva u rodnom mestu, bila je jedna od glavnih vesti pre nekoliko dana.

Pevačica se sada oglasila, i to za hrvatski medij, sa objašnjenjem zašto je to uradila.

- To je bio jedini put da se to reši. Ovako kad se kaže da sam "tužila Hrvatsku" ispada ko zna šta se događa, a zapravo sam kao savestan građanin učinila ono što bi svi trebalo, a to je da srede zemlju i papire - rekla je ona za 24sata.hr.

Pevačica je rekla da je želela da sredi sve papire i da je "uzela samo ono što joj pripada", te da ništa nikome nije ukrala.

- Pre su naši stariji dobijali zemlju i to se nigde nije evidentiralo. Dosta je zemlje se vodilo na strica, ostalo je na tatu i njegove roditelje, ali to je sve pripalo meni jer sam ćerka jedinica. Dakle, ovim procesom nisam dobila ništa više od onog što mi je ionako pripadalo, samo je sada to sve sprovedeno i piše da je moje crno na belo - pojasnila je Neda.

Ukradenova je ispričala da i ćerku uči svemu onome čega se ona pridržava, a kaže da je ceo proces oko imovine sa državom Hrvatskom završen još letos.

- Učim i ćerku da sve što kupuje odmah provede kroz knjige, neka stoji da je njeno. Nismo svi jednaki, neko će možda posegnuti za tvojim, možda će misliti da je njegovo, nikad ne znaš, a ovim načinom se zna o čemu se radi - govori. Taj proces je završen ovog leta i počela je da uređuje kuću kraj Imotskog, ali zeznula ju je korona pa je to sad na čekanju - ispričala je pevačica.

Video: Neda Ukraden priznala istinu o stanu u Beogradu na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branka

    31. oktobar 2020 | 13:49

    Takvi ste vi bogatasi. Imate i hocete jos. Za advokate imas pare a do juce si kukala kako nemas leba da jede. Sram te bilo godina.

  • Ivica

    31. oktobar 2020 | 15:25

    Nedo u pravu ste za to sto je vase jeste vase,pozdrav od jos jednog imocanina iz Donje Glavine,a zivim u Beogradu 40g.

  • Danas

    31. oktobar 2020 | 17:20

    Za sto , bi bilo ko , napustio sto je naslijedstvo.Ne razumijem osobe , koje je osudjuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA