Šokantno priznanje Nadežde Biljić: Toma mi je na slavi udario dva šamara, jer me je neki gost gledao

Pevačici prekipelo sve, pa počela da iznosi "prljav veš" iz veze sa Tomom

  • 19
Nadezda Biljic, Toma Panic Nadežda Biljić i Toma Panić, Foto: Marko Jovanović. ATA images

Pevačica Nadežda Biljić i više je nego besna na svog nevenčanog supruga Tomu Panića, koji je trenutno u Zadruzi javno vara sa Paulom Hublin.

Kako joj već danima nije dobro i doživljava nevrne slomove zbog Panića, ona se sada navodno uključila putem lajv prenosa na Instagramu i otkrila nepoznate detalje njihove ljubavi.

- Sve laže! Sve što priča da sam ja radila, on je radio! Dok je drogiran spavao sa prostitutkama po splavovima, a ja sam nisko nosila dete, mogla sam da pobacim! Na slavi kod kuma mi je lupio dve šamarčine jer me je neki gost gledao - ispričala je Biljićeva navodno na snimku, piše "Informer".

Ona je zatim navodno dodala da je Toma bio bolesno ljubomoran, te da joj je branio da ode sa drugaricama na kafu.

- Stalno me je maltretirao. Nije mi davao da imam prijatelje, branio mi je da odem s drugaricama na kafu. Svaki dan mi je proveravao mobilni telefon - rekla je Biljićeva.

Nadežda, koja sa Tomom ima sina Longa, kazala je i da je navodno angažovala advokata, odnosno da je tužila svog nevenčanog supruga

- Tužiću Tomu i njegovu švalerku za sve klevete o meni! To što on kaže da nismo u braku može da okači mačku o rep! Mi smo u vanbračnoj zajednici - rekla je ona navodno i dodala da će mu zabraniti da viđa sina:

- Uzeću mu sav novac koji zaradi u "Zadruzi! A što se tiče deteta, javno obećavam da ga nikad više neće videti! To je moje dete! Da je mislio na sina, ne bi se švalerisao na televiziji i povređivao mu majku.

Video: Toma pljuje Nadeždu, dok mu u naručju leži Paula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    31. oktobar 2020 | 16:54

    Ne žali se više. Kada ti se desio prvi slučaj nasilja nema ko te nije podržao inosudio njega. Ti si se vratila nasilniku i napravila narod ovcama. Sada te vise ne podržavam trpi sama jer si ti tako htela.. dovidjence

  • Krlja

    31. oktobar 2020 | 17:53

    Udario ti je samare na slavi da gosta neiznenadis kao i Mikija u zadruzi 😂😂😂

  • Eh

    31. oktobar 2020 | 15:35

    Zarad malo slave I para bukake sebe I svoje najmilije. Čuvajte porodicu i bližnje svoje i čitajte bibliju I upoznaćete prave vrednosti i bozije zakone. Ne dajte da vam djavo vodi život.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA