≫ 

"Zbog Dušana nisam pričala sa rođenom sestrom godinu dana, pričao je da roditelji žele moje pare"

- Očigledno je da je ovo crno, a on će ti reći: "Ne, ne, ovo nije crno, ovo je belo". Bukvalno ćeš početi da sumnjaš u svoje stavove - ispričala je Tanja

  • 16
Tanja Savić Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić (35) ispričala je potresne detalje iz braka sa Dušanom Jovančevićem koji je, kako je ona rekla, uspeo da je posvađa sa porodicom i zbog njega godinu dana nije pričala sa rođenom setrom Biljanom.

Kao što je poznato, Tanja od aprila nije videla svoju decu, jer ih je njen suprug, bez njenog znanja, odveo u Australiju. Ona tvrdi da ju je Jovančević posvađao sa sestrom, kao i da joj je pričao da roditelji žele samo njen novac.

- Uspeo je da me posvađa sa porodicom, sa mojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. On je rekao da moja rođena sestra ima loš uticaj na mene. Zamisli, a ona je anđeo. Govorio je da roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a on je uzimao pare, zapravo je govorio o sebi - rekla je Tanja.

Pevačica je ispričala i da je Dušan manipulisao njom, i kako je rekla, pravio je ludom, pa je počela da sumnja u svoje stavove.

- Manipuliše sa smnom, decom, manipuliše situacijama, okreće priču, mnogo toga radi, a sve pogrešno. Pravi me ludom, to je jako karakteristično za manipulatore, gde će te obolestiti pred zdravim razumom - ispričala je Tanja u emisiji "Magazin in".

- Bićeš lud, iako znaš da ti racionalno razmišljaš. On će ti okrenuti pamet i na kraju će se ispostaviti da ti grešiš. Očigledno je da je ovo crno, a on će ti reći: "Ne, ne, ovo nije crno, ovo je belo". Bukvalno ćeš početi da sumnjaš u svoje stavove - zaključila je pevačica.

Video: Mina Kostić o drami koju proživljava Tanja Savić: Ogorčena sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petrana iz CG

    31. oktobar 2020 | 19:18

    Dobro je da javno prica sto je prosla u braku sa neradnikom,narkomanom i manipulatorom ako nista drugo da se jos neko pronadje u toj prici i otvori oci,glupi se uce na svojim,a pametni na tudjim greskama.

  • Marko

    31. oktobar 2020 | 17:49

    Ne moze tebe, a ni bilo koga drugog neko ubediti protiv svojih najmilijih... Tako si ti htela, zato nisi pricala sa sestrom

  • Zola

    31. oktobar 2020 | 18:13

    Ne znam gdje si požurila sa udajom a imala si i ovako sve. Mogla si birati 10 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA