"Rekao je sinovima da imam ljubavnika, deca mi kažu da će Dušan da dobije rak zbog mene"

- Rekao je da dece neće ni da me zapamte. Ja sam mu jednog dana napisala da bi trebalo da ide kod psihologa, a on je meni odgovorio: "Kada dođeš po njih biće ti tri života kasno" - rekla je pevačica

  • 10
pevačica Tanja Savić

Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić (35) ispričala je da joj je suprug Dušan Jovančević u Austarliju odneo ušteđevinu od 150.000 evra, kada je bez njenog znanja tom prilikom odveo i njihove sinove.

Tanja je istakla da kada je rekla svom suprugu da joj vrati novac, koji je ona zaradila, da joj je on tada rekao da joj ne bi dao "ni za lek". Pevačica je otkrila i da joj je Duan pretio da će njihove poruke da pokaže sinovima.

- Rekao je da dece neće ni da me zapamte. Ja sam mu jednog dana napisala da bi trebalo da ide kod psihologa, a on je meni odgovorio: "Kada dođeš po njih biće ti tri života kasno". Odgovorila sam mu: "Crk'o dabogda!", a on je rekao da će sve te poruke da da deci da čitaju - rekla je pevačica u emisiji "Mgazin In".

Tanja je u emsiji potom ispričala i da njen suprug Dušan manipuliše decom i da su joj jednom, tokom telefonskog razgovora, deca rekla: "Tata će da dobije rak zbog tebe, on će da umre zbog tebe".

Pevačica je otkrila i da on priča deci da ona ima dečka.

- Jednom je čak tokom video poziva sa decom rekao sinovima: "Mama vam ima dečka"! A nemam! Ja sedam meseci spavam sa sestrom u krevetu u kući mojih roditelja - rekla je Tanja.

Video: Mina Kostić o drami koju proživljava Tanja Savić: Ogorčena sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    1. novembar 2020 | 08:44

    Tanja ako nemaš dečka nadji i slobodno kaži Dušanu da imaš. Kada ti kaže imaš dečka kaži imam sigurno će reći lažeš.

  • Lejla

    1. novembar 2020 | 06:16

    A mogla je da bira...

  • Vvv

    1. novembar 2020 | 10:08

    On je,definitivno,bolestan.Zar sa takvim da ostanu deca?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA