Kija se uključila u Zadrugu i rekla Vuku da laže, reper tražio poligraf - ona promenila ploču

Zadrugari su pomno pratili razgovor Kije i Vuka

Kristina Kija Kockar, Vuk Mob

Foto: Nikola Tomić,. ATA images

Kristina Kija Kockar uključila se u program uživo u Zadruzi i obratila se reperu Vuku Mobu negodujući sve što je on rekao o njoj, ali je nakon Vukovog zahteva da ide na poligraf, kako bi potvrdio da priča istinu, Kija promenila priču.

- Sve što si pričao nije istina, a on iznosi notorne laži i moja majke ne mora da ustaje i brani moju moralnost! Ja sam žena koja je doživela takvu situaciju koja je svakako poraz. On nikada nije bio u stanu kod mene. Neću da se spinuje priča da smo bili zajedno, mi smo uslikani u apartmanu njegovoh roditelja gde sam ja sama boravila - rekla je Kija.

Reper je bio vidno iznenađen Kijinim rečima, pa je zahtevao poligrafsko ispitivanje kako bi donakazao da priča istinu, nudeći deo svog honorara.

- Voleo bih da dođe čovek koji ima poligraf, dajem svojih 10.000 evra. Želim da se dokaže da li smo nas dvoje imali emotivni i takav romantični odnos. Neću da bude da sam radio nešto što nisam - rekao je reper i dodao:

- Želim da dokažem svima da me gledate kako odgovaram. Želim da to bude javno, i da se pokaže ko je ovde lažov. Ja nisam bio u novom stanu kao što ti tvrdiš, nego u starom, a objasniće i ovo za narkotike što me je optužila.

Nakon što je Vuk tražio poligraf, Kija je pojasnila da ga tuži za, kako tvrdi, izrečene lazi o viđanju sa tri muškarca i potvrdila da su ipak bili u romantičnoj vezi.

- U mom novom stanu nikada nisi bio, to je tačno, nisam te tužila zbog toga da si bio sa mnom, ili nisi bio. Ja sam tebe tužila za laži, i za tri momka za nedelju dana i takve stvari koje si izrekao. I da bili smo u romantičnoj vezi, bila sam u kontaktu sa njegovom majkom i ocem - rekla je Kristina.

- Ja verujem da on želi da se opere pred verenicom, ja znam da sam mu se jako, jako sviđala. Očigledno sam ja tebi bila grešna, ali na moj moral nećeš udarati - zaključila je Kija.

Kako je sve izgledao Kijin i Vukov razgovor pogledajte u videima u nastavku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kijevci

    1. novembar 2020 | 13:03

    Poenta je sto su kijevci vise od dve godine napadali sve i tvrdili da nije bilo seksa, i ona je sinoc tvrdila to ali za 2 minuta od kako je zatrazio poligraf ona priznaje seks, to je cela poenta!!! Ona je lazov i manipulator veliki, a vidjala se u to vreme i sa drugima zasta postoje dokazi, i sve to dok pise knjigu i snima pesmu potpis!!! Setite se izjava i intervjua iz tog perioda pa ce vam biti jasnije koji je to manipulator! Kazu kijevci potpisala razvod dva dana po izlasku iz rijalitija pa joj se moze, a zaboravljaju na Andru, Karica i Filipa koji su bili pre tog potpisa, NEMORALNA ZENA I TACKA.

  • Kija 🐍

    1. novembar 2020 | 10:04

    Moj muuuuuzzz, ma idi bre ko je poverovao u kijine gluposti i trecerazredno glumatanje.. najjadnija je cinjenica da je uspela dva stana da zaradi, jedan ona drugi majka joj sa svojim ucescem, i postane i ostane poznata vec godinama samo na 'sloba luna' prici.. a o budalama koje velicaju, prate i ugledaju se na ove starlete necu ni da komentarisem.

  • D

    1. novembar 2020 | 08:22

    Ma svi znamo ko je Kija jedna lazljiva manipulatorka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA