≫ 

"Đani kreće svirku sa "Bam, bam"": Skandalozne objave zvezde srpskog rijalitija nakon horora u Beču

- Hoće li ovi u Beču preći na naše folkoteke, zna li se što? - napisao je aludirajući na to da folk pevače trebalo da ubiju teroristi

  • 18
Nemes, Nikola Nemešević Nemeš Foto: Instagram/nemesh.boban.dzunglica

Muzičar Nikola Nemešević Nemeš (30), kojeg je javnost upoznala 2011. kada je sudelovao u regionalnom rijalitiju Veliki brat, na društvenim mrežama osvrnuo se na teroristički napad u Beču na način koji je javnost okarakterisala kao morbidan i sramotan. 

Naime, Nemeš je danas na društvenoj mreži Instagram objavio:

- Hoće li ovi u Beču preći na naše folkoteke, zna li se što? - napisao je aludirajući na to da folk pevače trebalo da ubiju teroristi.

Ipak, njegova šala nije se svidela većini, pa su mnogi korisnici pomenute mreže komentirali kako nema smisla da zbija neslane šale s tragedijom.

Kako je Nemeš video reakciju javnosti na njegovu objavu, on se nije zaustavio, već je nastavio da zbija šale i vređa ljude.

- Đani idućeg vikenda umesto sa "Sam sam" kreće svirku sa "Bam, bam".

Potom se osvrnuo na to što su pojedini mediji preneli njegove objave.

- Je*o te, ne može čovek više ni da poželi smrt narodnjacima, a da ga novine ne popljuju. Jedina sreća u svemu je što me, otkako sam pun kao brod, ne brine šta pišu novine - poručio je muzičar.

Prvi rijaliti-seks

Inače, Nemeš se u rialitiju u zaljubio u drugu takmičarku šoua, Hrvaticu Marijanu Kovačević (35). Iako je ona tada bila u braku, pred kamerama su uživali u ljubavi i strasti, te imali prvi seks pred kamerama rijalitija, što je uzburkalo javnost. Prekidali su i mirili se, pre četiri godine su se i venčali, no nakon osam meseci ipak su se razveli.

Nakon toga Nemeš se vratio u rodni Beograd i posvetio karijeri. Nedavno je otkrio u kakvom je danas odnosu s Marijanom, koja nakon njihovog razvoda čeka dete s muškarcem čiji identitet ne želi da otkrije u javnosti.

- Ni u kakvom, što ne znači da joj ne želim svu sreću i zdravlje ovog sveta - rekao je nedavno u intervjuu za 24sata.hr.

Video: Pucnjava u Beču: Sumnja se da je 7 osoba ubijeno kod sinagoge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika

    3. novembar 2020 | 17:07

    Tovljenik.

  • Pleonazam

    3. novembar 2020 | 18:15

    "od kako sam pun kao brod, me boli uvo "....... Auuu ala ti zapravo nisi srećan čovek.....

  • sova

    3. novembar 2020 | 20:32

    Kada su bombardovali našu decu, rušili fabrike, mostove... niko iz Austrije nije nas žalio,ni slao pomoć.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA