≫ 

Klupko se odmotava! Lukasov menadžer pokazao tužbu: Tigar mi je ukrao satove od 65.000 evra!

- Pre tri godine sam mu pozajmio dva sata jer me je molio. Kako smo tada bili u dobrim odnosima, nisam ni pomislio da mi satove neće vratiti - kaže Saša za Telegraf.rs

  • 18
Saša Mirković, tužba, Aca Lukas, Dejan Petrović Tigar Foto: ATA Images, Privatna arhiva, Nikola Tomić, Instagram/dejan_popovic_tigar

Menadžer folk zvezde Ace Lukasa, Saša Mirković, reagovao je nakon što su danas izvršitelji došli Aci na kućnu adresu radi zaplene imovine, zbog navodnog duga koji ima prema Dejanu Popoviću Tigru.

Mirković je za Telegraf otkrio da će tek izaći na videlo sve prevare kojim se, po njegovim tvrdnjama, bavi Popović.

Kako je naveo, Popović mu je pre tri godine ukrao dva sata marke Roleks i Frenk Miler, u vrednosti od 65.000 evra.

Saša Mirković je redakciji našeg portala predao tužbu koju je podneo protiv Popovića, u Osnovnom sudu u Zaječaru.

Treba da se zna da je Tigar poznati beogradski zelenaš. Mislim da je zbog malo pažnje javnosti Popović pribegao ovoj priči sa Acom, pošto njega drugačije i ne znaju u gradu osim po zelenašenju, pa sad pokušava da se predstavi kao neki biznismen. Između ostalog, ja sam ga tužio za ukradene ručne satove marke "Roleks" i "Frenk Miler" - kaže Mirković za Telegraf Jetset.

- Pre tri godine sam mu pozajmio dva sata jer me je molio. Kako smo tada bili u dobrim odnosima, nisam ni pomislio da mi satove neće vratiti. Rekao je da će ih vratiti za mesec dana, a evo, do danas ih nije vratio - ističe Saša.

Saša ističe da ga je najviše naljutilo to što je Popović bez pardona objavio fotografiju sa njegovim satom na ruci na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Kada sam video da on objavljuje fotografiju sa mojim satom, a meni daje izgovore dve godine kako će mi vratiti, rešio sam da ga tužim. Narod teba da zna ko je Dejan Popović Tigar - zaključio je Mirković.

Ovim povodom kontaktirali smo i Popovića, koji nam je u poruci napisao:

- Prvi put čujem za tako nešto, ne verujem da je tako nešto mogao da kaže, jer to nije istina. Sa Sašom Mirkovićem sam uvek imao korektne odnose.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast

    5. novembar 2020 | 16:24

    Ajde procesuirajte ovog lika bre sta je ovaj vasar ovde, ljudi gube veru u institucije... kakvi lavovi tigrovi bre sta je ovo

  • Реално

    5. novembar 2020 | 18:12

    Не зна се ко је већи џибер од њих тројице...

  • Banda

    5. novembar 2020 | 19:39

    A izvinite čime se to Saša bavi kad može da daje satove od 65.000 eura tel tako na zajam ? Koliko poreza je do sada uplatio . Da se odmah proveri odakle mu tolike pare .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA