Karleuša prozvala Maju Berović zbog sličnog kostima: "Pakao! JK sa Aliexpress-a"

Radi se o crnom, seksi kostimu sa kapuljačom

  • 42
Jelena Karleuša Foto: ATA images, Printskrin: Instagram/karleusastar

Pop zvezda Jelena Karleuša prozvala je koleginicu Maju Berović da je njena kopija sa "Aliexpress-a", zbog identične odevne kombinecije koje su obe nosile.

Naime, Jelena je na svom Instagram profilu objavila poruku koju je dobila, gde je upoređen njen i Majin stajling. Radi se o seksi crnom kostimu sa kapuljačom, koju obe nose na glavi.

- Pakao. JK sa Aliexpress-a - napisao je neko Jeleni uz fotografije u poruci, a ona je prepisku objavila na svom storiju uz emotikon koji plače od smeha.

Karleuša je 6. okobra na snimanju emsije "Zvezde Granda" nosila pomenuti kostim, dok je Maja juće, 6. novembra, na svom Instagram profilu objavila fotografiju u kostimu sa kapuljačom, koji je nosila prethodne noći na nastupu.

Inače, Maja i Jelena ne razgovaraju već duži vremenski period, a nekada su bile vlro bliske i često su se viđale, jer su bile prve komšinice na Dedinju.

Da li su Jelenin i Majin kostim identični procenite sami, a u galerijama u nastavku teksta pogledajte seksi fotke Jelene i Maje.

Jelena Karleuša:

Maja Berović:

Video: Vatreni stajling Jelene Karleuše u kratkoj, crvenoj haljinici poziva na radost

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stockholm

    7. novembar 2020 | 16:23

    Ljubomorna sto Maji mnogo mnogo bolje stoji,iskreno😉

  • Dragan

    7. novembar 2020 | 12:02

    Karleuša izgleda kao da je majka Maji Berović.

  • haha

    7. novembar 2020 | 14:11

    Ova Jeca ce da poludi u skorije vreme jer zena je umislila da je DzejLo a ustvari je ona jedna obicna kesa koja da ne glumi porno divu niko je nebi ni znao a ni pozvao u emisiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA