≫ 

Čukanović o odlasku Jovane i Srđana: Svako na kraju završi onako kako radi, ja ih nisam oterao

- Verujem da će oni pričati nekada o tome, a možda i neće. Njihova stvar - istakao je Čukanović

  • 4
Filip Čukanović Filip Čukanović, Printskrin: Prva TV

Filip Čukanović detaljnije je progovorio o kolegama Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću koji su, navodno, kako se spekulisalo, sa televizije Prva otišli upravo zbog njega.

Međutim, Čukanović kaže da nekoga može da otera iz svoje kuće, ali ne i sa televizije.

- Ne mogu nikoga da oteram, to sam rekao već nekoliko puta. Niti zapošljavam, niti dajem otkaze. Ovo nije moja televizija. Oni su imali određenu situaciju s menadžmentom, o tome su izveštavali portali. Ne bih ulazio u tu temu. To pitanje treba da se uputi menadžmentu ove televizije ili Srđanu i Jovani - rekao je Filip.

- Radio sam Jutarnji program tokom leta kao zamenik, ideja jeste bila da nastavim da ga vodim u nešto manjem obimu, dok se cela ta priča oko njihovog odlaska nije dogodila. Plan je bio da zadržim jedan ili dva dana u studiju. Ostale dane bih radio kao reporter. Dogodilo se sve šta se dogodilo oko tog sukoba. Iskreno rečeno, u prvi plan sam izašao, jer sam se navodio kao razlog njihovog odlaska. Da li su oni otišli zbog mene ili nisu? To morate da pitate njih.

- Verujem da će oni pričati nekada o tome, a možda i neće. Njihova stvar. Nekoga mogu da oteram iz svoje kuće, pod znacima navoda, ali s televizije u kojoj radim, stvarno ne mogu - dodao je voditelj za Super TV.

- Na kraju, svako kako radi, kakvu strategiju ima, tako na kraju krajeva i završi. Nekada ste bolje prošli, a nekada ne - zaključio je Čukanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Любитель

    10. novembar 2020 | 17:51

    Типичан одговор незрелог, умишљеног дечака, недозрелог изазову. “Нашла се вила у чем’ није била”

  • Bole

    10. novembar 2020 | 22:54

    Svi znamo zašto i zbog koga si došao na to mesto

  • Vvv

    11. novembar 2020 | 23:37

    To su samo nagadjanja zlih jezika.Mnogo su "poleteli" Srdjan,a naročito Jovana.Skresana su im krila.Vreme je bilo za promene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA