Pevačica u miniću držala predavanje na fakultetu, ljudi ogorčeni: "Ovo je sramota!"

"Da li je ovo moguće? Sramota da se ovako obuče, a predaje mladima", "Svašta sam sada video", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama

  • 14
Maja Šuput Maja Šuput, Foto: Instagram/majasuput

Hrvatska pevačica Maja Šuput (41) skrenula je pažnju domaće javnosti kada je objavila na svom profilu kako je održala predavanje na jednom privatnom univerzitetu.

Pevačica je govorila na temu "od pevačice do uspešne preduzetnice", a mnogi su prokomentarisali na društvenim mrežama kako je neprikladno to što se pojavila u miniću.

"Da li je ovo moguće? Sramota da se ovako obuče, a predaje mladima", "Svašta sam sada video", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama vezanim za pevačicin stajling.

Inače, pevačica je pre nekoliko nedelje saznala da je u drugom stanju sa izabranikom Nenadom Tatarinovim, a srećne vesti podelila je sa svima.

Podsetimo, razvojni put Maje Šuput od svadbarske pevačice do jedne od najuspešnijih preduzetnica nije bio nimalo lak.

Od svadbarske pevačice, Šuputova je postala jedna od najboljih estradnih preduzetnica. Osnovala je svoj sopstveni brend gde prodaje razne proizvode namenjene pripadnicama lepšeg pola. Maja je otkrila na koji način je odlučila da se oproba u preduzetničkim vodama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    13. novembar 2020 | 15:18

    Ona moze samo seksologiju da predaje i da pokazuje u praksi

  • dg

    13. novembar 2020 | 16:19

    Treba Maju pitati kako se provela na jahti Lucky Bear na Hvaru u ljeto 2013 godine? I tada je bila preduzetnik.

  • SRBIJA

    13. novembar 2020 | 16:19

    Ako bi mogla da dodje kod nas da odrzi cas nasim Fudbalerima na temu od Fudbalera do tragičara ,i ako moze u bikini da im otvori oci jer jos lutaju u mraku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA