≫ 

Majka mu je umrla na rukama, razveo se, bio beskućnik: Slaviša se uz suze prisetio teških trenutaka

Poznati glumac Slaviša Čurović podelio je svoju priču u emisiji "Praktična žena", a voditeljka Nataša Pavlović je takođe zaplakala

  • 8
Slaviša Čurović, Nataša Pavlović Slaviša Čurović, Nataša Pavlović Printskrin: TV Prva

Voditeljka Nataša Pavlović je ugostila u svojoj emisiji "Praktična žena" glumca Slavišu Čurovića, kojeg smo gledali u seriji "Crveni mesec", ali i u ostvarenju "Jugoslovenka".

On je otvorio dušu i prisetio se teških trenutaka u životu. Kako je naveo, njemu je preminula majka, za koju je bio jako vezan. Takođe, Slaviša je naveo da se razveo i dodao da je bio beskućnik.

Kako je ispričao, njemu su pomogli prijatelji da se izvuče iz teške situacije. Sama priča rasplakala je i voditeljku Natašu Pavlović

- Pre šest godina, kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i razveo sam se. Bio sam beskućnik bukvalno, ovde u Beogradu, jer da nisam imao divne prijatelje, Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Miće Đikanovića, Danila Bećkovića, neke moje divne ljude, i ako sam nekog zaboravio, neka mi oprosti. Da nisam njih imao, ja ne bih opstao. Mene je boks naučio i kada te klepe dobro, moraš ustati, jer nema drugoga načina - rekao je Slaviša, koji je pustio i suzu.

Na ekranu se pojavila slika Slaviše i njegove majke, što je dirnulo Čurovića:

- Moja mama, jako mi je teško. Ona je mlada otišla, bili smo vezani... Oprostite... Slab sam na dve osobe u mom životu, na moju majku i na moju ćerku. Mislim da nam odozgo gleda i čuva. Otišla je rano, sa 60. Imala je jako težak život i muke razne, životne. Nikada nije bilo mira za tu ženu. A najviše je volela moju ćerku, sve je ostavila mojoj ćerki, a onda je napisala u tom testamentu, kaže: "Slaviša, ti si najbolji čovek na svetu. Ali, znaš šta, sine, usta služe da zaustave jezik...". Bili smo jako bliski...Evo, samo jedan detalj. Ti znaš da se svekrve i snahe ne podnose. Ona (Slavišina majka) je dolazila kod nas stalno. Bivša žena je molila moju majku da živi sa nama, takva je bila - rekao je emotivno Slaviša.

- To je skoro nemoguće - rekla je Nataša

- Moja majka je rekla: "Ja bih, ali moj muž će da se ljuti". Bilo nam je lepo - rekao je Slaviša

- Sada si me rasplakao  - rekla je Nataša.

Video: Srpska pevačica pred početak policijskog časa sklonila majku i sina sa pumpe na kojoj su živeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kanda

    13. novembar 2020 | 20:28

    Nije sramota da muškarac pusti suzu kada se seti majke, koliko god godina imao.

  • Goran

    13. novembar 2020 | 20:40

    Divan covek odlican glumac bas su ga pukle emocije

  • Ceca

    13. novembar 2020 | 21:50

    Obozavam ga,napred glumcino,samo hodaj napred to daje snagu,svi skkro imaju iste probleme,a opet majka je majka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA