≫ 

Karleušu napali zbog onog što je obukla, a ima dve maloletne ćerke: Nikad nije brutalnije odgovorila

Miljkovićeva prozvala JK zbog toga što je došla u izazovnom kostimu, a pop diva joj brutalno odgovorila

  • 38
Jelena Karleuša, Viki Miljković Jelena Karleuša, Viki Miljković, Foto: Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

Poslednja epizoda popularnog TV šoua "Zvezde Granda" ni ovog puta nije protekla bez čarki među članovima žirija. Saša Popović, koji je član produkcije, izazvao je Jelenu Karleušu da prošeta scenom svoju izazovnu odevnu kombinaciju, na šta je ona pristala. 

- Majka dvoje dece izlazi i čestita svojoj kandidatkinji - rekao je Saša.

- Nema šta, majka. Samo da vam kažem, da sve majke ovako izgledaju, gole bi šetale. Tako da pusti to majka dvoje dece - odgovorila je JK.

- Mi bi voleli da ti sad gola prošetaš, to bi bilo najbolje - rekao je Saša, a Jelena je u šali poručila da će to učiniti za novogodišnji program.

- Majki u našem žiriju imamo dosta, ja mislim da je ovo klasičan primer kako se majka zalaže i više nema šta da da, ni garderobe više da obuče, mada imamo i drugu (Viki) koja je pokazala šta znači biti majka jednog deteta, ti si više obučena, jer dvoje dece je veći trošak - rekao je Bosanac.

- Majka, to je tema koju smo apsolvirali, da žena ako je majka ne treba da se zavije, da ode u manastir, da izgleda kao kućna pomoćnica i završi sa svojim poslom - odgovorila je Jelena Bosancu.

- Treba da bude majka i u kući - nastavio je Bosanac.

- Ja sam u mojoj kući majka, nisam u scenskom kostimu. Moja deca su divno vaspitana, sa svim peticama, uzorna, fina, skromna deca i za mene svi kažu da sam divna majka. To što ja imam svoj posao nema veze sa tim kakva sam majka, niti to mene određuje. Mogu samo da vam kažem da su moje ćerke na majku ponosne - rekla je Karleuša i nastavila:

- Od svoje majke mogu da nauče kako je biti samostalan, uspešan, kako je boriti se, kako ne dati na sebe, kako biti žena u muškom svetu, punom predrasuda, Balkanskom, seljačkom mentalitetu, gde se žena gazi i ne poštuje zbog svoje seksualnosti. Ja svoje ćerke učim da se ne stide ni svoje seksualnosti, ni svoje ženstvenosti, ni svog tela i da imaju svoje ja, kao i da niko ne sme da im spočitava što su lepe i zgodne.

Kako je Jelena izgledala u izazovnom izdanju pogledajte:

- Ja bih, Jelena, tebe zatvorio u kuću mesec dana, da kuvaš, pereš, peglaš, rintaš ovakva kakva si i da u kući budem samo ja - rekao je Saša.

Onda se u diskusiju uključila Viki Miljković i nastao je haos:

- To je već druga stvar. Da nije u izlogu, da nije na izvol'te. On bi to samo zatvorio da gleda u kući samo on, on ne bi dozvolio da njegovu ženu gledaju drugi -  rekla je Viki.

- Ti si mislila da ćeš večeras da obališ sve nas, ali nisi se nadala da će Jelena doći ovakva - odgovorio je Saša.

- Da će doći gola? Vidiš da je u gaćama - nastavila je Viki, a onda je usledio Jelenin odgovor:

Viki, da si ti riba kao ja, ti bi ovde večeras došla gola. Ali nisi i nema sile ni plastične operacije koja od tebe može napraviti super modela. Žao mi je, sori!

- Ja uopšte nemam nameru da budem takva riba. Ja sam taman onako kako treba, majka jednog maloletnog deteta -  rekla je Viki.

- Ne možeš, ali ti si ipak starija žena - zaključila je JK.

Video: Sevnula guza: Lepo je kada vam Karleuša u ovom izdanju okrene leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    16. novembar 2020 | 16:21

    Ova žena kao da nekog demona ima u glavi pa joj iskrivio sliku šta je normalno...i još sva ponosna na sebe...užas!

  • Kotor

    16. novembar 2020 | 16:04

    O njoj najbolje govori njeno oblacenje. Zakvih imate kolko hocete u ulici crvenih fenjera

  • Saša

    16. novembar 2020 | 15:57

    Glas nikakav a glumi nešto sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA