≫ 

Sandra Afrika posle 4 i po godine progovorila o Marjanovićima: Prvi put pričam o ovome, evo šta znam

- Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama - počela je sa pričom pevačica

  • 10
Sandra Afrika, Jelena, Zoran Marjanovic Sandra Afrika, Jelena Marjanović, Zoran MarjanovicFoto: Facebook/zoran.marjanovic.731, Nikola Tomić

Pevačica Sandra Afrika je nakon 4 i po godine posle smrti svoje prijateljice Jelene Marjanović pričala o njoj, ka o i o njenom suprugu Zoranu. Kako je Sandra izjavila u svom intervjuu za "Informer Hit", ona se družila sa Marjanovićima i da je čak bila na njihovoj svadbi.

Aftika navodi da se Jelena i Zoran nisu svađali.

- Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu - rekla je Sandra za ovaj časopis, te je opisala odnos Jelene i Zorana:

- Ona je bila divna osoba. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikada se nisu svađali, bar pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu, nisam htela to nikom da pričam do sada... Nisam želela da me zovu i zapitkuju o njima - rekla je pevačica

Sandra Afrika ističe da joj je Zoran Marjanović pomogao na početku karijere.

- Prvi je u meni prepoznao talenat za muziku. Nudio mi je "Bato, bre" besplatno. Meni je ta pesma bila očajna. Sve mi je to bilo bez veze, pa sam mu rekla da ću doći sutra. To sutra se tek desilo za godinu i po! U međuvremenu je Indi izbacila pesmu "Bato, bre", a Tanja Savić pesmu "Zlatnik", koju mi je Zoran takođe nudio. On je tada bio veoma popularan. Pevači su stajali ispred njegove kuće da ih primi i da im uradi pesmu - rekla je Sandra Afrika i ističe da je Zoran Marjanović zaslužan to što ju je povezao sa Marinom Tucaković:

- Marini smo unapred poslali novac, a sastanak nam je zakazala za mesec i po. Tada je tako funkcionisalo, nije svako mogao da dođe kod Marine i da mu ona napiše pesmu. Sa njom sam od tada mnogo dobra, volim je i poštujem. Kod nje sam sedela sat vremena. Gledala je u mene, nije progovarala, a meni je bilo neprijatno. Zoki joj je tad ispričao kakvu pesmu da mi napravi i za mesec dana snimila sam "Afriku". Zoran je napisao melodiju, a Jelena Marjanović mi je pevala prateće vokale! Ma ja Jelenu i Zorana znam bolje nego bilo ko na estradi - zaključila je pevačica.

Video: Teodora Krsmanović-sećanje na sestru Jelenu Marjanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laza

    17. novembar 2020 | 23:58

    A kakav ti to talenat imas za muziku koji je on prepoznao?

  • Maca

    17. novembar 2020 | 23:58

    Kad si tako bila bliska, pokazi neke zajednicke fotke. Da on joj je dosta pomogao na pocetku, pa je normalno da prica u superlativu.Mislim da je i onima sa neuropsihijatrije jasno sta se desilo , samo treba analizirati ko je sta rekao i njihovo ponasanje i sve je jasno.

  • Ho

    18. novembar 2020 | 07:57

    Pa rekla je xa su bili na njenom brodu,da je velikoj Marini dala novac mesec dana ranije. Sramoto,"pevas" albanskim mafijasima i ti sebe nazivas pevacicom. Kad si cutala do sada trebala si i sada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA