≫ 

Maja Šuput otkrila kako je mužu saopštila da je trudna: Ruke su mi se tresle, plakali smo zajedno

Pevačica je bila kreativna, ali je od uzbuđenja zaboravila da snimi reakciju svog muža

  • 2
Maja Šuput Maja Šuput, Printskrin: Instagram/majasuput

Pevačica Maja Šuput (41) čeka prvo dete sa suprugom Nenadom Tatarinovim, a sada je otkrila kako je Nenadu saopštila da je u drugom stanju.

Maja je na svom stomaku napisala crvenim karminom "beba", a suprugu je lepe vesti saopštila tako što je podigla majicu. Nenad je u prvi mah bio zbunjen, a onda su od sreće zajedno plakali.

- Dan koji nam je promenio život. To jutro saznala sam da sam trudna i od apsolutnog šoka, uzbuđenja i jednog potpuno neopisivog stanja uma jedino što sam uspela na brzinu da nacrtam jeste ova mega likovna umetnost na stomaku i tako saopštim mužu da će postati otac - napisala je Maja.

- Toliko su mi se ruke tresle da nisam uspela da snimim njegovu reakciju telefonom... Njegovu zbunjenu facu nikada neću zaboraviti, samo je uspeo nakon nekoliko trenutaka da kaže :"Bebaa?" I počeo je da plače. Onda smo malo plakali u duetu - napisala je pevačica.

Inače, Maja je veoma aktivna trudnica, te vežba i sada kada je drugom stanju. Ona je nedavno krenula na trudnički pilates, te ne čudi što osim trudničkog stomačića, koji se vidi, nema ni jedan gram viška.

Kako je Maja saopštila mužu da je u drugom stanju, ali i još neke njene trudničke fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Preslatko! Evo kako su Nina Janković i njen suprug saznali pol svog drugog deteta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA