Nadežda na silikone troši Tominih 10.000 €: Ovo je početak! Njegova majka: Mesto joj je u bolnici!

"I mobilni telefon mi je nedavno kupio, a da to i ne zna"

  • 10
Nadežda Biljić Nadežda Biljić, Foto: Nikola Tomić

Nadežda Biljić od Tome Panića je pred njegov ulazak u Zadrugu 4 navodno dobila 10.000 evra, kako bi imala za trošak i kako bi obezbedila sve što je potrebno njihovom detetu.

Međutim, pevačica je uradila i usne, a kaže da je to "samo početak remonta", tvrdi Informer.

- Ima da se sredim od glave do pete o Tominom trošku! Silikoni u usnama su samo početak. Kada on može da me vara u "Zadruzi" i muva se s kim stigne, mogu i ja da trošim njegove pare. I mobilni telefon mi je nedavno kupio, a da to i ne zna - rekla je navodno Nadežda za taj list.

Međutim, kako navode, Tomina majka Jasna Panić poručila je da je ogorčena Nadeždinim ponašanjem.

- Moj sin joj je ostavio 10.000 evra za sve što je potrebno oko deteta, a ne za njene silikone! Čujem da je kupila i mobilni telefon od Tominih para. Strašno! Nadežda nema svoje prihode, pa troši ono što joj je moj sin ostavio. Misli samo na sebe, nije je briga za dete. Zgrozila sam se kada je rekla da sam ja zaljubljena u svog sina! To je strašna uvreda i nikad joj neću preći preko toga. Prekinula sam svaki kontakt sa Nadeždom i sa svojim unukom jer me je ona blokirala na telefonu. Nisam dužna da trpim takvo ponašanje, neka joj majka toleriše takve stvari. Kod mene je završila - rekla je ona za pomenuti list.

- Najviše mi se svidela Anakonda i nju mogu da zamislim kao svoju snaju. U rijalitiju se pristojno ponašala i kada je izbačena postavila je Tomu za gazdu. Moj sin je tamo slobodan čovek jer mu je Nadežda javno poručila da može da radi šta hoće i da više nisu muž i žena - zaključuje Jasna Panić koja nema dobar odnos sa Nadeždom.

- Rekla sam joj da treba da leči živce i da joj je mesto u bolnici, pa se naljutila na mene. Kada su se ona i Toma svađali, skoro uvek sam bila na njenoj strani - rekla je ova žena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    23. novembar 2020 | 10:16

    A šta bi sa "Ja i dijete gladni. Majka mi donosi hranu."

  • Jana

    23. novembar 2020 | 11:32

    Trosi Tomine pare? Nije li Nadezdina porodica patila Tomine kazne,nije li Toma zivio kod njih i jeo njihovu hranu! Ova zena je jako pokvaren, bas kao i sin joj!

  • Vodolijax

    23. novembar 2020 | 11:19

    Anakonda za snaju 😸😸😸😸😸.....ne znam ko je ta ali niko tu nije kako treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA