≫ 

Luksuzni penthaus u kom Lukas živi se vodi na Sašu Popovića! Svi detalji "tajne" od 500.000 evra

Lukasov menadžer Saša Mirković za Telegraf.rs potvrdio je da je stan u vlasništvu Popovića

  • 30
Aca Lukas

Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

Folker Aca Lukas nedavno je bio u centru skandala kada su mu izvršitelji došli na vrata da mu plene imovinu zbog navodnog duga prema Dejanu Popoviću Tigru, ali ništa nije zaplenjeno.

Izvršitelji su tada otišli sa pevačeve adrese jer mu je pozlilo, a kako saznajemo - ništa ne bi mogli ni da zaplene, jer se nekretnina ne vodi na njegovo, već na ime Saše Popovića!

Naime, pre šest godina, dok je još uvek bio u braku sa Sonjom Vuksanović, Lukas je od Popovića pozajmio pola miliona evra kako bi kupio stan preko puta jednog poznatog hotela u Beogradu.

Kao garanciju da će mu sve vratiti, penthaus je uknjižen na ime Saše Popovića uz klauzulu ugovora da će stan sa pripadajućim stvarima preći u Lukasovo vlasništvo onog trenutka kada izmiri sva dugovanja prema Saši. Međutim, to se nikada nije dogodilo.

Po navodima medija, Lukas je trebalo da Popoviću vrati pola miliona evra za tri godine, a još uvek duguje oko 120.000 evra. Zbog svega toga i stan i sve u stanu i dalje se vodi na ime Popovića, pa izvršitelji po zakonu nisu mogli ništa da zaplene iako postoji rešenje za plenidbu.

Ovim povodom pozvali smo PR službu Saše Popovića iz koje nam je rečeno da on neće ništa komentarisati.

Kontaktirali smo i sa Lukasovim menadžerom Sašom Mirkovićem koji nam je potvrdio da je stan u vlasništvu Popovića, a tvrdi da je u pitanju "zajam na kamatu".

- Jeste, pozajmio mu je, ali na kamatu. Ja poručujem Saši Popoviću da slobodno odbije tih 120.000 kamate i da mi vrati 8 miliona i 880 hiljada. Ja mu kamatu neću naplaćivati - rekao je Mirković za Telegraf Jetset, aludirajući na tužbu od 9 miliona evra koju je nedavno podneo protiv Grand produkcije, čiji je zakonski zastupnik Aleksandar Saša Popović, a vlasnik produkcija "Junajted Medija" .

Podsetimo, pre nekoliko dana su izvršitelji upali u stan Ace Lukasa zbog navodnih neizmirenih dugova prema biznismenu Dejanu Popoviću Tigru. Tada je usled stresa poznatom pevaču pozlilo, te je reagovala Hitna pomoć.

- Pre pet, šest godina sam uzeo pare na kamatu od zelenaša, naravno Dejana Popovića Tigra, on je poznat svima kao zelenaš. Uzeo sam 40.000 evra, potpisao da mu vratim 80.000 evra. To svi znaju, to nije nikakva tajna, da sam ja kockao, trošio pare i vraćao. Ja sam potpisao to i vratio mu 80.000 evra za deset meseci. Pošto smo bili u dobrim odnosima i znali smo se, nisam uzeo papir koji sam potpisao za dug kada sam mu vratio pare, jednostavno sam zaboravio. Ni na kraj pameti. Posle dve, tri godine, kada smo zbog nekog drugog slučaja zahladili odnose i prestali da se družimo, on je taj papir aktivirao i tužio me i dobio me, jer ima potpis – rekao je tada Lukas ekskluzivno za naš potal.

Video: Aca Lukas o pomirenju Cece i Karleuše: Besmislen je, bilo bi dobro za njih da se pomire!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vois

    23. novembar 2020 | 17:38

    Jbtr sa koliko se novca vi frljate..sramota..teska sramota..za celu Srbiju i gradjane..da.ljudi koji fakultete zavrse..i ostali..25..godina im.treba da bi obican dvosobni stan isplatili..sram da vas bude

  • Brateee

    23. novembar 2020 | 17:08

    Sa koliko para se frljaju ovi,, umetnici,, tj. Cirkuzanti. Dok decu lecimo SMS om oni zgrcu milione... E narode moj stidi se

  • Mitar

    23. novembar 2020 | 17:11

    Stan Popovićev, Mercedes od muža Dragane Mirković. Kako ga nije sramota da posle 30 godina pevanja nema ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA