Topalkova ćerka konačno uslikana sa dečkom! Njega je krila kao zmija noge

Fotografija je nastala na aerodromu, a na istoj se vidi kako mu Helena uživa na ramenu

  • 15
Helena Topalović Helena Topalović, Foto: Instagram/helena_topalovic

Helena Topalović, ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, uslikana je u zagrljaju dečka kog je, do sada, uspešno sakrivala od javnosti.

Ona je nedavno sa svojim izabranikom bila dve nedelje na odmoru u Egiptu, a na aerodoromu, dok su čekali let za Beograd, Helena i njen dečko su fotografisani.

Dok je njen dečko sedeo, Helena je bila u njegovom naručju naslonjena na njegovo rame. Oni su se držali za ruke, a oboje su očigledno bili jako umorni s obzirom na to da su žmureli, a možda čak i spavali, piše Alo!.

Topalkovoj ćerki, kako izgleda, više ne ide za rukom da krije svog dečka, sa kojim je putovala na egzotičnu destinaciju, ali na društvenim mrežama nikada nije objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Ova fotografija dospela je i na Tviter gde su "planuli" komentari na njih dvoje - pojedini tvrde da je on navodno oženjen, pa ga Topalkova naslednica zbog toga krije, drugima "ne idu jedno uz drugo", dok su nekima lep par i smatraju da je pohvalno što svoju ljubav pokušavaju da sakriju od javnosti.

Ovim povodom pozvali smo Helenu, kao i njenog oca. Ona do momenta objavljivanja ovog teksta nijednom nije bila dostupna, dok nam je pevač kratko rekao da neće da priča o svojoj porodici, "ni sad ni nikad".

U galeriji u nastavku teksta pogledajte Elenine fotografije sa aerodroma, na kojima je u naručju dečka kog krije, ali i seksi kadrove sa odmora u Egiptu, koje upravo on i slikao.

Video: Helena u bikiniju nikada ovako dobro nije izgledala: Vrelo izdanje Topalkove ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čekaj

    23. novembar 2020 | 15:18

    A gde su one duge mršave noge i uzak struk sa instagrama???😂😂😂

  • Hmm

    23. novembar 2020 | 16:26

    Samo joj voz još nije bio dečko.😂

  • MM

    23. novembar 2020 | 13:58

    Ovo je Nikola Bridžis menadžer Bore Santane i Hurricane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA