≫ 

Sloba žestoko uzvratio javnim ličnostima koje uzimaju i po 500 € da bi fanovima čestitale rođendan

- Bravo Slobo, još jednom si pokazao šta znači biti čovek - jedan je od komentara

  • 68
Sloba Radanović Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Popularnom pevaču Slobodanu Radanoviću očigledno nije prijatno na koji način njegove kolege zarađuju u doba korone kada ne rade, pa im je zadao ozbiljan "domaći zadatak".

Naime, pojedine poznate ličnosti snimaju personalizovane rođendanske čestitke za koje naplaćuju od 200 do 500 evra. Među njima je mlada pevačica Teodora Džehverović čija čestitka košta 500 evra.

Radanović je na svom Instagram profilu objavio stori i obaveštenje da će i on ubuduće snimati čestitke, ali ne za novac, vez za deset poruka za bilo koje bolesno dete.

- Od danas i ja snimam rođendanske čestitke. Ko želi rođendansku video poruku od mene, moraće da izdvoji 10 sms poruka za bilo koje bolesno dete. I to će morati da mi usnimi i pošalje. Ovo važi i za moje prijatelje i poznanike. Izazivam i sve ostale javne ličnosti da postupe isto - napisao je pevač.

"Bravo čika Slobo", "Bravo Slobo, još jednom si pokazao šta znači biti čovek", "Svaka čast na srcu i ljudskosti", "Ti si čovek velikog srca", neki su od komentara ispod Radanovićeve objave.

Pored Teodore, među poznatim ličnostima koje naplaćuju personalizovane čstitke je i glumica Ivana Dudić, ali ona  kaže da novac od toga prosleđuje u humanitarne svrhe.

Teodora: Od čega mislite da živim?

Ceo projekat je rađen po uzoru na svetsko tržište. Da bih bila ovde gde jesam, mnogo para i truda je uloženo. Ljudi me ne vole zato što sam se samo pojavila, već zato što sam snimala pesme i spotove. Za tako nešto je potrebno mnogo novca. Sasvim je normalno da neko naplati za ono što je radio i ulagao. Problem je kada pevam, problem je kada reklamiram stvari, problem je kada pristanem na ovakav projekat, a od čega mislite da živim? - rekla je Teodora na temu naplaćivanja rođendanskih čestitki.

Da li mene neko pita od čega ću platiti naredne projekte, kada ne radimo kako treba od marta meseca? Ovo je u svetu normalno, postoji aplikacija da kupite čestitku od poznatih ličnosti. Ako ljudima koji imaju milione nije problem da naplate, zašto mi ne bismo to uradili? Biti poznat nije hobi, već posao, i morate mnogo da radite na sebi i ulažete da biste to održavali! - rekla je pevačica za Blic.

Video: Sloba o Tanji Savić: Deca ne treba da ispaštaju zbog svojih roditelja koji se prepucavaju preko njih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Elena

    23. novembar 2020 | 17:43

    Nisu krivi pevači koji uzimaju pare nego glupavi narod koji ih plaća. Kad bi meni neko poslao takvu čestitku oterala bih ga u pm.

  • Boca

    23. novembar 2020 | 18:37

    Pošto je zgazio i bacio na dno Kiju i Lunu, sad je našao način da se indirektno obračunava sa Teodorom Džehverović, jer ne može da podnese što je ona daleko uspešnija od njega, e čoveče, ona prodaje čestitke, a ti si prodao i sebe i sve oko sebe i to za manje pare, može da te kupi samo neka olupina, kao ova sto je sad šetaš, nemoj samo ti o humanosti, a i znamo da ti izlali nova pesma, sve koje si mogao si iskoristio da bi bio tu gde jesi, pa sad i bolesnu decu... Ima li kraja i zašto ne...

  • mile

    23. novembar 2020 | 19:40

    Kakve bre vi projekte radite? Jel znate vi sta su projekti? Izbacite jednu sugavu pesmu koja se ne razume nista i vi ste radili na projektu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA