≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Helena u vezi sa bivšim partnerom srpske voditeljke, a Topalko psuje i poručuje: "Ona je moj ponos!"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Helena i Dragan uslikani su na aerodromu kada su nakon dvonedeljnog odmora u Egiptu čekali let za Beograd

  • 15
Milan Topalović Topalko, Helena sa dečkom

Foto: Nikola Tomić, Alo!

Nakon što se saznalo da je Helena Topalović u vezi sa bivšim partnerom voditeljke Jelene Dimitrijević, oglasio se njen otac, pevač Milan Topalović Topalko.

Naime, Topalko je na svom Instagram profilu naveo da je ponosan na svoju ćerku, a nije se libio i da opusje zbog situacije u kojoj se našao.

- Ja jesam ponosan na svog sina, zato što nije jedna od vas koji mislite da je cela Srbija rijaliti, pa onda pljujete nas 90% koji nismo - počeo je Topalko, a zatim nastavio:

- Svi vi koji se radujete dok ucenjujete i blatite normalne građne ove zemlje... možete samo da mi popušite ku**c. Ja nisam jedan od vas niti ću biti dok sam živ!

D. Aleksić bivši je partner voditeljke rijalitija "Parovi", Jelene Dimitrijević, sa kojom ima sina, a pre nekoliko godina u žižu interesovanja javnisti došao je zbog priče da joj je navodno kupio zgradu u Dubaiju od dvadeset spratova.

Podsetimo, Helena i Aleksić uslikani su na aerodromu kada su nakon dvonedeljnog odmora u Egiptu čekali let za Beograd.

Topalkova ćerka krila je svog izabranika kao zmija noge, a sa zajedničkog puta objavljivala je samo svoje fototografije. Aleksić je pre dva dana obrisao svoj nalog na društvenoj mreži Instagram, iz njemu znanih razloga.

Ovim povodom pokušali smo, više puta, da stupimo u kontakt sa Helenom i Topalkom. Ona je dva dana zaredom bila nedostupna na broj poznat redakciji, dok nam je njen otac rekao da neće da priča o porodici, "ni sad ni nikad". Kada smo ga upitali za broj telefona koji Helena koristi, odbio je da nam ga da.

Voditeljka Jelena Dimitrijević javila nam se na telefon i ljubazno rekla:

- Možemo da pričamo o poslu, umetnosti, ali o privatnom životu ne pričam. Hvala Vam.

Podsećamo, Helenu su dosad povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, poput pevača Joce Stefanovića i Slobodana Vasića, voditelja Vladimira Stanojevića i tenisera Damira Džumhura.

Video: Helena u bikiniju nikada ovako dobro nije izgledala: Vrelo izdanje Topalkove ćerke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    24. novembar 2020 | 11:28

    Zabole me i za tebe i za tvoju cerku. Mozes i ti nama da popusis ku..c. Kad si tako vulgaran, prost i umisljen da si neko i nesto. Inace si jedna obicna nula.

  • Davno je receno

    24. novembar 2020 | 12:04

    Cega se pametan stidi, time se lud ponosi.

  • Damir

    24. novembar 2020 | 11:52

    To je i njegova bruka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA