≫ 

Ana Korać usred emisije podigla jaknu ispod koje nije imala ništa: "Nisam vadila rebra, struk nemam"

Ana je u emisiji uživo pokazala kako zaista izgleda

  • 6
Ana Korać

Ana Korać, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon nagađanja da je izvadila rebra kako bi imala što uži struk, bivša rijaliti učesnica Ana Korać pokazala je svoj stomak i struk.

Ana je gostovala u emisiji "Pitam za druga", gde je ispričala da nije vadila rebra, pa je podigla jaknicu ispod kojeg nije imala ništa, kako bi pokazala svoj stuk.

- Koja je to glupost da ljudi kažu da sam ja vadila rebra. Ja stvarno struk nemam, to je najveća nebuloza koju sam čula - rekla je Koraćeva.

Ana se zatim osvrnula na sličnost između nje i zadrugarke Maje Marinković, a starleta je ispričala da je Marinkovićeva kopira i da se operisala po uzoru na nju.

- Okej, kontam da ti se nešto sviđa, ali baš istu stvar, a pritom me pljuje na jednoj strani, na drugoj strani.. Ta devojka je opsednuta mnome, ja sam to govorila još u drugoj sezoni, non-stop me gleda, kao psihopata najveća. Ona je šila haljine koje sam ja nosila prošle godine - rekla je Ana i dodala:

- Poslaću joj ovo jer ovo jedino nije nosila. Svuda me negativno komentariše. Ona želi da bude ja, da se ponaša kao ja i da izgleda kao ja. Bila sam sad kod mog šminkera. I on mi ispričao da ga je taj i taj zvao da našminka jednu devojku jer nije smela ona da ga zove. Pitao je ko je u pitanju, kaže Maja Marinković.

- On kaže našminkaću je, naravno, nije problem, to je moj posao. On je došao tu pred ulazak u Zadrugu. Pokazala je moju sliku, i rekla je: "Ovako, kao lutku da me našminkaš". I rekla mu je da je bila kod plastičnog hirurga i htela nos kao Anin - ispričala je bivša zadrugarka.

- Kaže mi: "Ana, bojim se za tebe", može da me sačeka negde iza ćoška. Postalo je jezivo, bilo mi je smešno, ali sad kad mi je ispričao to, malo se plašim. To su fanovi, ozbiljni. Komentarisala je ona i Davida, da je dobar frajer, da mu vidi s*ks u očima - zaključila je Koraćeva.

Šta je sve Ana rekla i kako izgleda njen stuk pogledajte u videima u nastavku:

Video: Ana Korać mokra do kože se uvija u bazenu, seva na sve strane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roditelj

    24. novembar 2020 | 14:48

    Dobro ste me podsetili, trebam detetu da kupim gumenu loptu 👍

  • dare

    24. novembar 2020 | 15:57

    Nevolim ove plasticne ali njenom hirurgu skidam kapu,uradio je vrhunski..

  • Lina

    24. novembar 2020 | 19:00

    Ja se samo pitam šta njena jadna majka misli o svemu ovome, izgleda mi žena normalna. Moja ćerka da ovo radi od sebe ja bih u sebi umirala od tuge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA