Goca Božinovska otišla da peva, pa mikrofonom prebila gosta jer joj je šapnuo bezobraznu rečenicu

- Krenem da pevam i jedan se motao oko mene. Meni kaže gazda da ga pustim jer je popio i opasan je tip - ispričala je pevačica

  • 7
Goca Božinovska

Goca Božinovska, Printscreen/Youtube/Ami G show

Pevačica Goca Božinovska gostovala je u emisiji "Amidži šou", gde joj je postavljeno pitanje da izdvoji najveću neprijatnost koju je doživela na nastupu ili proslavi. 

- Jedna neprijatnost, to je bilo davno, u Bosni ja mislim neki vašar je bio. Veliki šator. Krenem da pevam i jedan se motao oko mene. Meni kaže gazda da ga pustim jer je popio i opasan je tip. Ja bila mlada, on došao kod mene i kao: "Ja bih tebi ono, ja bih tebi ovo", ja mikrofonom udarim čoveka toliko jako da njemu krene krv i on krenuo na mene i ceo šator je skočio na njega. Najveća stvar je što se on uplašio više od mene. Ja na njega skočila, on beži, a ja idem za njim i kažem "E, sad ćeš videti". To je nešto što sam zapamtila. Svašta smo doživljavali - rekla je Goca u "Amidži Šou".

Pevačica Nada Topčagić je nedavno ispričala anegdotu o Goci Božinovskoj koja se dogodila na jednom privatnom veselju.

Ovu situaciju odlučila je da prokomentariše i Goca Božinovska, koja nam je otkrila svoju stranu priče.

- Čula sam... Nada pamti sve, ja sam i zaboravila to. Ona kaže da sam ja pobegla sa te svadbe. Nisam ja pobegla, ja sam imala dogovor sa gazdom da pevam jedan blok, jer sam rano ujutru imala avion. Ja sam otišla, međutim, mi smo se sreli na nekoj pumpi i ona kaže: "Mi smo jedva preživeli". Nada je zanimljiva žena, ona je meni legenda. Prvo dobar čovek, dobar pevač, lafica, nije folirant, što na um, to na drum, laf. Ja je obožavam! Meni je Nada čudo jedno. Nada je lepa kao lutka, toliko se prolepšala - rekla je Goca, pa se osvrnula na eksplicitnu fotografiju koju je Nada objavila na svom Instagram profilu.

- Imam i ja, kako nemam, koliko hoćeš. Imala bih čime da se pohvalim iz mladosti. Imam, stvarno imam iz Herceg Novog. Tada su se devojke sunčale u toplesu. Imam slika. Baš, Zlata, ja i Branka Sovrlić. Zlata i ja smo više nego sestre. Kakve drugarice? Mi se toliko volimo, da ja ne znam ima li šta preče osim moje dece, porodice i Zlate - rekla nam je Božinovska.

Video: Torta se igra, vratiće se svojoj dečici

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • top

    25. novembar 2020 | 10:26

    Jednog oterala sto propustila i sad glumi sveticu to svi znaju iz njene generacije.

  • Sun

    25. novembar 2020 | 11:10

    Zeno ne lazi leba ti.. A na Farmi si dobila po labrnji od Vesne Rivas.. 🤣 🤣 🤣

  • Jelena

    25. novembar 2020 | 22:48

    Sjecam se doticne sa aerodroma u Frankfurtu 2002ge godine.Ufurana prostakusa koja se gurala kroz masu naroda bez iole obaziranja.Fuj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA