Valjda sve tako mora, ko će ga znati: Bojan skrhan bolom zbog prijatelja koji su preminuli od korone

- Poslednjih meseci, a i godina napustili su nas neki dragi ljudi. I to nekako preživljavamo u sebi - napisao je pevač

  • 0
Bojan Vasković, Lexington Band Bojan Vasković, Foto: Marko Jovanović

Bojan Vasković iz popularnog "Leksington benda" već mesecima unazad prolazi kroz težak period. Od marta meseca ne radi, zbog koronavirusa od koga mu je nedavno preminuo menadžer i jedan od najbližih prijatelja Bor Lalević. I sam je u jednom trenutku bio pozitivan na virus, koji je juče odneo još jedan život, njemu blizak - preminuo je bubnjar "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan u 45. godini.

Niz loših vesti umnogome je uticao na njegovo raspoloženje i svakodnevni život, o čemu svedoči nova fotka na Instagramu.

- Postoje dani kada jednostavno ništa ne može da podigne raspoloženje. Poslednjih meseci, a i godina napustili su nas neki dragi ljudi. I to nekako preživljavamo u sebi. Valjda sve to tako mora, ko će ga znati. Odatle i ovakve fotke bez osmeha. Nemamo pravo da budemo pesimisti. Idemo dalje. Život je čudo, zapamtite i zato ga živite svaki dan - poručio je Boki.

Frontmen "Leksington benda" i njegova supruga Aleksandra preležali su korona virus, a pevač je nakon što je ozdravio opisao kako su izgledali dani dok su bili zaraženi.

- Nismo znali šta se dešava, ali ona stara kaže: "Mokar se kiše ne boji". Sve će proći, mora proći, ali treba se čuvati, koliko čovek može da se sačuva. Nije bilo panike, ali mi nije bilo svejedno kada sam kašljao. Posle smo ustanovili da kašalj nije od toga, nego od alergije. Testirao sam se jer sam imao kašalj, ispostavilo se da sam pozivitan i nisam imao neke simptome. Bio sam mesec i nešto dana kod kuće, porodično. Supruga i ja smo imali gubitak ukusa i mirisa i na tome se završilo - rekao je Bojan u emisiji "Premijera Vikend Specijal" i dodao da su odmah nakon što su preležali virus "pobegli" na selo:

- Nakon te izolacije smo jedva čekali da odemo u prirodu i skoro tri meseca smo bili baš na selu. Deca su uživala, a automatski to je i nama lakše. Vratili smo se nekim stvarima u kojima su uživali naši stari. Šetali smo s decom, uživali u prirodi 100 posto. Nisam se nešto bio poželeo grada. Imali smo nekih obaveza u Beogradu, to smo morali da završimo i nakon toga smo otišli na more. Najviše sam s porodicom - zaključio je pevač.

Video: Bojan iz Leksington benda umesto svetske slave bira pravo bogatstvo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA