Jelena Janković će uglednom doktoru roditi ćerku, a za njihovo upoznavanje "kriv" je Novak Đoković

Čim su se upoznali među njima su se rodile simpatije

  • 23
Novak Đoković, Jelena Janković

Jelena Janković i Novak Đoković, Foto: Nikola Tomić

Bivša teniserka Jelena Janković (35) i njen partner, doktor Branko Barać, postaće roditelji i dobiće ćerku, a za njihovo upoznavanje navodno je "kriv" Novak Đoković.

Jelena i Branko navodno su se upoznali nakon teniskog turnira održanog u junu u Beogradu, kada je Novak saznao da je pozitivan na koronu, pa je bivša teniserka, koja je bila sa njim u kontaktu, morala da se testira.

Ona je tada u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je otišla na pregled, upoznala doktora Baraća, a među njima rodile su se simpatije, piše Kurir.

Dok se Jelena lečila od korone ostala je u kontaktu sa doktorom, te su počeli da izlaze. Da su odmah "kliknuli" i da dobro finkcionišu, otkrio je je izvor za pomenuti medij.

Izvor je naveo da nije siguran da li su teniserka i doktor planirali prinovu u ovom periodu ili se to dogodilo slučajno, ali kaže da su oboje srećni što će postati roditelji. Još uvek nije poznato da li i kada će se par venčati, jer je pandemija korona virusa svima poremetila planove.

Jelena i Branko su nakon nekoliko meseci zabavljanja zajedno otputovali u Crnu Goru na odmor, a spekuliše se da je ona nedavno sa porodicom otišla u Ameriku, gde imaju kuću.

Barać je specijalista je interne medicine - reumatolog iz Beograda. Zaposlen je na Institutu za reumatologiju, kao i u privatnom sektoru. Doktor medicine postao je u februaru 2003. na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Masterirao je endokrinologiju 2009. godine, dok je specijalizirao internu medicinu 2013.

Video: Divan gest Nemca: Švajni propričao srpski i čestitao Ani rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    25. novembar 2020 | 23:59

    Bas je faca taj doktor..sta mu fali..i Jelena je zgodna i lijepa na svoj nacin..sram vas bilo kako pljujete po svom narodu. Cestitam prinovu Jeco!!!!

  • Ana

    25. novembar 2020 | 23:53

    Sto ste zlobni!! Bas lepa vest!! Kakve veze ima da li je celav i debeo? Ne treba joj neki idiot, maneken? Bas lepo sto je zatrudnela!! Divna vest pored mnogo mracnih ovih dana!!

  • Branka

    25. novembar 2020 | 23:41

    jELO, TAKO TREBA, SA SVOJIM SRBINOM RAĐAJ DETE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA